Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Αυτόνομη θέρμανση

Δραστηριοποιούμαστε ως εταιρία κοινοχρήστων σε όλη την Αττική και αναλαμβάνουμε κάθε υποχρέωση που αφορά μια πολυκατοικία με επαγγελματικές στέγες ή με διαμερίσματα, εκπροσωπώντας τον διαχειριστή αλλά και τους ενοίκους και τους επαγγελματίες που στεγάζονται σε αυτό. Η λίστα με τις υπηρεσίες μας είναι εκτεταμένη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα της δραστηριότητάς μας είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων μιας πολυκατοικίας, το βάψιμο των εξωτερικών επιφανειών, η συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, η έκδοση κοινοχρήστων, κ.α.

Σχετικά με την τοποθέτηση αυτόνομης θέρμανσης, αναλαμβάνουμε να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να εντοπίσουμε την ιδανική μορφή θέρμανσης για τις δικές τους ανάγκες. Γνωρίζουμε όλους τους τύπους λέβητα, που λειτουργούν με πετρέλαιο ή με φυσικό αέριο. Με ένα τηλεφώνημά σας θα επισκεφθούμε το χώρο σας για να υπολογίσουμε τις διαστάσεις του και στη συνέχεια να προτείνουμε την κατάλληλη εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης. Επίσης, αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή του ήδη εγκατεστημένου καυστήρα και του δικτύου των σωληνώσεων, με σκοπό την μετατροπή του σε λέβητα αυτόνομης θέρμανσης. Παρέχουμε τις πιο οικονομικές υπηρεσίες της αγοράς σε όλη την Αθήνα, πάντα με την βέλτιστη ποιότητα στο χώρο της αυτόνομης θέρμανσης.

Για να συνδέσετε με φυσικό αέριο το διαμέρισμά σας, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά διαδικασιών. Το πρώτο βήμα είναι η συνεννόηση με την εταιρία της διανομής. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε μια εταιρία για να αναλάβει την εγκατάσταση του λέβητα στο χώρο σας. Το κριτήριο της επιλογής της εταιρίας θα πρέπει να είναι η εμπειρία της και η ποιότητα του εξοπλισμού και η εγγύηση του. Εμείς, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε διάφορα πακέτα προσφορών, που θα συνδυάζουν την άριστη ποιότητα και τις φτηνές τιμές.

Διαθέτουμε κατάλληλο εξοπλισμό και έμπειρους τεχνικούς, που σπεύδουν άμεσα σε κάθε ανάγκη σχετική με τα κοινόχρηστα του κτηρίου σας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τις επισκευές στον εξοπλισμό αυτόνομης θέρμανσης της πολυκατοικίας σας. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας, για μια επίσκεψη – αυτοψία στην πολυκατοικία σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας φτηνά και οικονομικά, με γνώμονα τις απαιτήσεις της οικονομικής κρίσης.

Είμαστε η πρώτη δύναμη στις υπηρεσίες κοινοχρήστων σε όλη την Αττική και τα Προάστια της Αθήνας. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των διαχειριστών πολυκατοικιών και δημοσίων φορέων, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών. Γνωρίστε μας σήμερα και εμπιστευτείτε την πολυκατοικίας σας, στην πιο οικονομική και φερέγγυα εταιρία κοινοχρήστων στην περιοχή σας!

Έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για πολυκατοικίες, πάντα με χαμηλό κόστος. Τηλεφωνήστε μας για να γνωρίσετε το πολύπειρο συνεργείο μας, που θα σας ενημερώσει λεπτομερειακά για όλες εναλλακτικές μορφές αυτόνομης θέρμανσης.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google