Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Διαχείριση πολυκατοικιών

Στην σελίδα μας θα ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που αφορούν την διαχείριση της πολυκατοικίας αλλά και την πολιτική της εταιρείας μας. Μετά από την μεγάλη μας διαδρομή στο χώρο οι συστάσεις πλέον περιττεύουν, αφού χάρη σε εσάς είμαστε η νούμερο ένα εταιρεία στη διαχείριση πολυκατοικιών σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούμε στην Αττική: Αιγάλεω, Μενίδι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Κηφισιά, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαϊδάρι, Θρακομακεδόνες και στο κέντρο της Αθήνας.

Η μίσθωση της εταιρείας μας από εσάς περιλαμβάνει εφόσον το επιλέξετε, όλο το φάσμα των υπηρεσιών που χρειάζεται ένα κτίριο. Από έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων, μέχρι πυρασφάλεια, καθαρισμό και διανομή πετρελαίου.

Η αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τα συνεργεία που διαθέτουμε για τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις, είναι πιστοποιημένα με ISO διασφαλίζοντας έτσι την υγείας σας αφού χρησιμοποιούμαι τα πλέον οικολογικά – βιολογικά σκευάσματα, ενώ αποτελεί προτεραιότητα μας η έκδοση νόμιμων παραστατικών και αποδείξεων για όλες τις εργασίες μας.

Η παράδοση του αποθεματικού της πολυκατοικίας σας γίνεται πληρώντας όλα τα νόμιμα μέσα όπως υπογραφή συμβολαίων ενώ ένας επιλεγμένος ένοικος από τους υπολοίπους έχει την ευθύνη να αξιολογεί και να παρακολουθεί την κάθε μας ενέργεια ώστε να διασφαλισθεί η διαφάνεια. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω, είναι η υποχρεωτική παρουσία ενός ενοίκου κατά την παραλαβή του πετρελαίου. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η έντιμη σχέση μεταξύ εταιρεία και ενοίκων στη διαχείριση πολυκατοικίας.

Η εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επιθυμεί την παράδοση των πρακτικών των συνελεύσεων ώστε να είναι ενήμερη για τις ανάγκες σας. Ακόμα, το υπερσύγχρονο λογισμικό μας, δεν αφήνει καμία απολύτως πιθανότητα λάθους στον καταμερισμό και στον υπολογισμό των δαπανών της πολυκατοικίας. Είμαστε τόσο σίγουροι για το πρόγραμμα μας, γι’αυτό υπάρχει και η on-line εφαρμογή όπου μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Εγγυόμαστε την ασφάλεια των αποθεματικών σας και ισοσκελισμένους ισολογισμούς, ενώ η συνεργασία μας με το νομικό τμήμα και το τμήμα που εποπτεύει τα κτίρια προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν προσφέροντας άμεσα λύσεις. Οι επόπτες μας μεταξύ άλλων φροντίζουν για την σωστή καταμέτρηση των κοινοχρήστων χώρων, τον διαμερισμό των εξόδων τους και τον τακτικό έλεγχο της στάθμης του πετρελαίου.

Εκδίδουμε πάντα τα κοινόχρηστα εντός του συμφωνημένου χρονικού ορίου και αντίστοιχα γίνεται και η είσπραξή τους. Επίσης η εταιρία μας «σαρώνει» την αγορά για να βρει την πιο χαμηλή τιμή πετρελαίου ενώ παράλληλα φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του καυστήρα και του λεβητοστασίου. Έτσι είναι σίγουρο πως δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως, με χαλασμένα καλοριφέρ, λάμπες και φθορές στους κοινόχρηστους χώρους που είναι επικίνδυνες για την υγιεινή σας, την ασφάλειά σας και την απώλεια θερμότητας.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει εκτός από οικοδομικές εργασίες, μονώσεις, συντήρηση ασανσέρ, καλλωπισμό και καθαριότητα κήπου – πυλωτές και τα υδραυλικά σε τιμές κόστους. Αρκετές φορές μέσα στις όλες υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών συγκαταλέγουμε και την αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Φυσικό Αέριο κλπ. σε Αθήνα και όλη την Αττική.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google