Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Υδραυλικές εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους

Εξειδικευόμαστε σε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με πολυκατοικίες ή με συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχουμε στα εκτεταμένες κτηριακές εγκαταστάσεις, είναι οι υδραυλικές εργασίες, που μπορεί να αφορούν είτε θέρμανση, είτε ύδρευση. Για το σκοπό, αυτό διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένους υδραυλικούς και χρησιμοποιούμε επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε χαμηλό κόστος, πλήρως προσαρμοσμένο στην οικονομική κρίση στην Αθήνα και κάθε προάστιο.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την σύνδεση μιας νέας υδραυλικής εγκατάστασης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Επίσης, αναβαθμίζουμε και επεκτείνουμε το υπάρχον δίκτυο και συντηρούμε νέες και παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις θέρμανσης ή ύδρευσης, σε προγραμματισμένα ραντεβού ή σε έκτακτες ανάγκες. Εγγυόμαστε άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση, μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης ή και με επίσκεψη στο χώρο της πολυκατοικίας σας, όλο το εικοσιτετράωρο και όλες τις μέρες του έτους. Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αθήνα, φτηνά και γρήγορα, μόνο με ένα τηλεφώνημα από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας σας!

Επιπλέον, εγκαθιστούμε ηλιακά στοιχεία σε ταράτσες και σε λοιπούς κοινόχρηστους χώρους. Σε περίπτωση βλάβης, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και άξιους συνεργάτες που θα αποκαταστήσουν την ορθή λειτουργία, άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε προβληματισμό σχετικά με τα ηλιακά στοιχεία του κτιρίου σας και εμείς θα σας παράσχουμε τις απαντήσεις και τις λύσεις που αναζητάτε.

Είμαστε ένα συνεργείο που κάνει πολύ σοβαρή δουλειά, ειδικά σε παλιά κτήρια με φθαρμένα υδραυλικά. Τα παλιά υλικά που σκουριάζουν και ιδιαίτερα οι σωληνώσεις που επιτρέπουν στον χαλκό να μπαίνει στην ροη του νερού, εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ύδρευσης και της αποχέτευσης. Εμείς, παρεμβαίνουμε δραστικά, πραγματοποιώντας διορθωτικές εργασίες και αντικαταστάσεις σε τμήματα του δικτύου, προς αποκατάσταση της ορθής του λειτουργίας. Για κάθε σας πρόβλημα, παρέχουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές προτάσεις για το κτήριό σας.

Επικοινωνήστε λοιπόν άμεσα μαζί μας, για να γνωρίσετε έμπειρους τεχνικούς, που θα επιληφθούν των υδραυλικών, των αποχετευτικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεών σας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία κοινοχρήστων μας περιλαμβάνεται επίσης η έκδοση κοινοχρήστων, ο επαγγελματικός ελαιοχρωματισμός χώρων μεγάλων κτηρίων, ο καθαρισμός δεξαμενών, η ανανέωση φυσικού αερίου σε κτήρια, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, και καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων. Είμαστε δίπλα στις ανάγκες της πολυκατοικίας σας σε κάθε περιοχή της Αττικής (Αθήνα, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Πειραιάς, Κερατσίνι, Αιγάλεω, Νίκαια, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιος Δημήτριος, Βούλα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Μενίδι κ.α.) άμεσα, φτηνά και αποτελεσματικά!

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google