Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Κατασκευή και συντήρηση κήπων

Η εταιρία μας είναι πάντα δίπλα σας σε ό,τι και αν χρειαστείτε σε υπηρεσίες διαμόρφωσης και συντήρησης κήπων. Σας προσφέρουμε όλη την γκάμα υπηρεσιών που αφορά τη διαχείριση και συντήρηση κτιρίων και πολυκατοικιών. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που αφορούν τον υπολογισμό κοινοχρήστων, το καθαρισμό και τη συντήρηση του λέβητα, τη καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, τη διανομή πετρελαίου, τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις, τις εκκενώσεις βόθρων αλλά και τον καλλωπισμό του κήπου, της πυλωτής και όλων των ακάλυπτων χώρων σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κατασκευή κήπου σε κοινόχρηστους χώρους

Μεταξύ άλλων δραστηριοποιούμαστε σε περιοχές της Αθήνας όπως στα Βριλήσσια, στα Μελίσσια, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό, στη Νέα Ιωνία, στο Καλαμάκι, στον Άλιμο, στην Καλλιθέα, στην Κυψέλη, στα Πατήσια, στο Μαρούσι, στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο, στο Κολωνάκι, στο Νέο Κόσμο, στο Γαλάτσι, στο Παγκράτι, στου Ζωγράφου, στα Ηλύσια, στον Λυκαβηττό, στην Ηλιούπολη, στο Γουδί, στο Γκύζη, στο Βύρωνα, στην Αργυρούπολη, στην Ηλιούπολη, στην Αγία Παρασκευή, στο Χολαργό, στο Παπάγου, στον Γέρακα, στη Νέα Μάκρη, στο Πόρτο Ράφτη, στο Λαγονήσι, στη Βάρκιζα, στη Γλυφάδα, στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη, στην Πετρούπολη, στον Πειραιά και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Αναλαμβάνουνε τη συντήρηση κήπων είτε αυτοί βρίσκονται σε μονοκατοικίες είτε σε πολυκατοικίες και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, έχουμε φροντίσει να ρίξουμε τις τιμές μας στο κόστος.

Η συνεργασία μας με πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές εξωτερικών χώρων και γεωπόνους μας έχει δώσει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Χάρη στα υπερσύγχρονα μέσα και εργαλεία που διαθέτουμε, ο καλλωπισμός του κήπου και της πυλωτής γίνεται παιχνιδάκι.

Σήμερα όλες οι πολυκατοικίες και τα μεγάλα οικοδομήματα φαίνονται σαν κουτιά. Εξαιτίας λαθών του παρελθόντος και έλλειψης κανόνων και κριτηρίων, οι κατοικίες – τερατουργήματα έχουν κατακλύσει τα μεγάλα αστικά κέντρα και αποτελούν «κίνδυνο» για τα μάτια μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε κήπους, γκαράζ και πυλωτή με τρόπο φιλικότερο προς το περιβάλλον, με περισσότερο πράσινο και με δυνατότητα τα παιδιά μας να μπορούν να ικανοποιούν της ανάγκες τους για παιχνίδι και κοινωνικοποίηση στην αυλή και στον κήπο μιας πολυκατοικίας. Η συντήρηση του κήπου σας αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Ιδιαίτερα στης πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αττικής προκρίνονται οι λύσεις της δενδροφύτευσης καλλωπιστικών δέντρων, φυτών και λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα που περιλαμβάνει αειθαλή δένδρα όπως την ακακία κυανόφυλλη, την αριά, τη γκρενβιλλέα robusta κ.α. Φυσικά τα φυλλοβόλα, και τα κωνοφόρα δένδρα αλλά και τα φοινικοειδή - τροπικά φυτά μπορούν να μεταμορφώσουν μια άχαρη και άχρωμη πυλωτή ή ένα εγκαταλειμμένο κήπο.

Ακόμη, για το καλλωπισμό πεζοδρομίων, κήπων και πυλωτών, συνιστώνται οι καλλωπιστικοί θάμνοι, τα Βολβώδη - κοδυλώδη – ριζωματώδη φυτά, τα εποχιακά και αρωματικά φυτά, τα πολυετή - ποώδη φυτά αλλά και τα αναρριχώμενα φυτά. Ειδικά τους μήνες της Άνοιξης και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο πρέπει να πραγματοποιούμε συντήρηση του κήπου μας, όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και για να μην βρίσκουν καταφύγιο ανεπιθύμητοι επισκέπτες όπως ποντίκια και κατσαρίδες.

Μικρές και μεγάλες γλάστρες μπορούν άμεσα να αλλάξουν την όψη του κήπου σας και να χαρίσουν μια εξωτική νότα στο μουντό αστικό τοπίο. Είναι άλλωστε πολύ σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση της καλής ψυχολογίας η θέα ενός κήπου γεμάτου άνθη και αρώματα.

Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση γκαζόν, χλοοτάπητα (φυσικού ή τεχνητού), τριφυλλιού αλλά και την εξολοκλήρου διαμόρφωση εντυπωσιακών βραχόκηπων. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η πολυετή συνεργασία μας με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και δεξιώσεων όπου οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Προσφέρουμε άμεσο και γρήγορο service, πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Αθήνας που εξυπηρετούμε γιατί πιστεύουμε πως όλοι έχουμε δικαίωμα στο πράσινο.Συντήρηση κήπων σε κοινόχρηστους χώρους
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google