Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Αθήνα - Διαχείριση κτιρίων

Η έντονη καθημερινότητα της σύγχρονης κοινωνίας δεν επιτρέπει στο διαχειριστής της πολυκατοικίας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πολύπλευρου ρόλου του. Η εταιρεία μας με μακροχρόνια παρουσία στον τομέα της έκδοσης κοινοχρήστων και της διαχείρισης κτιρίων έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Δραστηριοποιούμαστε σε όλο το δήμο της Αθήνας και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Αναλυτικά εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές - γειτονιές: Εξάρχεια, Νεάπολη, Μουσείο, Πεδίο του Άρεως, Ευελπίδων, Άγιος Παύλος, Πλατεία Βάθης, Κουκάκι, Πλάκα, Μοναστηράκι, Ψυρρή, Λυκαβητός, Κολωνάκι, Ιλίσια, Ωδείο, Ζάπειο, Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Μετς (Λόφος Αρδητού), Α' Νεκροταφείο, Στάδιο, Δουργούτι, Προφήτης Ηλίας, Γούβα, Άγιος Αρτέμιος, Βοτανικός, Περιοχή Μαρκόνι (Πολεμικό Ναυτικό), Κεραμεικός, Ρουφ, Μεταξουργείο, Θησείο, Ελαιώνας, Κάτω Πετράλωνα, Άνω Πετράλωνα, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια, Νιρβάνα, Τρεις Γέφυρες, Κολοκυνθού, Άγιος Μελέτης, Λόφος Σκουζέ, Σεπόλια, Κολωνός, Άγιος Κωνσταντίνος, Ακαδημία Πλάτωνος, Προμπονάς, Ριζούπολη, Άγιος Γεώργιος, Λαμπρινή, Άγιος Ελευθέριος, Πατήσια, Κολιάτσου, Κυψέλη, Άνω Κυψέλη, Νέα Κυψέλη, Πλατεία Αττικής, Πλατεία Αμερικής, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Πολύγωνο, Ελληνορώσων, Ερυθρός Σταυρός, Γουδή και Κουντουριώτικα.

Εκτός από την έκδοση κοινοχρήστων θα βρείτε και όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για μια πολυκατοικία, ένα μέγαρο γραφείων ή ένα εμπορικό κέντρο. Στη σελίδα μας υπάρχουν αναλυτικά όλες οι παροχές που προσφέρουμε αλλά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Ενδεικτικά αναφέρουμε καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων όπως είσοδοι και κλιμακοστάσια, απεντομώσεις και απολυμάνσεις και διανομή πετρελαίου πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων στην Αθήνα

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στο διαχειριστή για να ασχοληθεί με την πολύπλοκη διαδικασία της έκδοσης των κοινοχρήστων. Εδώ έρχεται να δώσει λύση η εταιρεία μας που με ταχύτητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια εκδίδει κοινόχρηστα και σας τα παραδίδει στην πολυκατοικία. Από εμάς λαμβάνετε συγκεντρωτικό πίνακα κοινοχρήστων όπου αναγράφονται οι συνολικές δαπάνες ανά κατηγορία και τα ποσοστά συμμετοχής. Ατομικά ειδοποιητήρια όπου φαίνονται οι συνολικές δαπάνες, το ποσό συμμετοχής ανά κατηγορία και τα χιλιοστά συμμετοχής. Τέλος μετά την αποπληρωμή παραδίδονται αποδείξεις είσπραξης σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.

  Στην Αθήνα η εταιρεία μας εκτός από την έκδοση κοινοχρήστων διαθέτει και τις παρακάτω υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών:

 • παροχή συμβουλών σε διαχειριστές Αθήνας
 • συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης πολυκατοικιών στην Αθήνα
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων οικοδομών στην Αθήνα
 • διανομή και προμήθεια πετρελαίου σε κτίρια της περιοχής των Αθηνών
 • καθαρισμός και συντήρηση δεξαμενών πετρελαίου οικοδομών Αθήνας
 • συντήρηση δικτύου φυσικού αερίου πολυκατοικιών στην Αθήνα
 • απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος οικοδομών Αθήνας
 • υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων στην Αθήνα
 • καθαρισμός πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων κτιρίων Αθήνας
 • συντήρηση ανελκυστήρα οικοδομών Αθήνας
 • επίβλεψη ταρατσών, πιλοτών και υπογείων κτιρίων στην Αθήνα
 • συντήρηση και κατασκευή κήπου πολυκατοικιών Αθήνας
 • απεντομώσεις και απολυμάνσεις στην Αθήνα
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων στην περιοχή των Αθηνών
 • παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας του καυστήρα και το λέβητα οικοδομών Αθήνας
 • συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου πολυκατοικιών Αθήνας
 • συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου κτιρίων στην Αθήνα
 • συντήρηση και κατασκευή κήπου οικοδομών στην Αθήνα

Συγκεκριμένα στην Αθήνα, στις πολυπληθείς γειτονιές των Αθηνών όπως: Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας, Γκύζη, Κολωνός, Πατήσια, Σεπόλια, Αμπελόκηποι, Ερυθρός Σταυρός, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Νεάπολη (Εξάρχεια), Γουδί, Ιλίσια, Ελληνορώσων, Πολύγωνο, Βοτανικό, Κεραμικό, Μοναστηράκι, Ακαδημία Πλάτωνος, Θησείο, Πλάκα, Κουκάκι, Πετράλωνα, αλλά και στις περιοχές ή πλατείες όπως: πλατεία Εξαρχείων, Σύνταγμα, Λυκαβηττός, Κολωνάκι, πλατεία Ομονοίας, Λόφος Στρέφη, Αττική, πλατεία Αμερικής, πλατεία Μαβίλη, πλατεία Κολιάτσου, Γηροκομείο, Στάδιο κ.α. παρέχουμε επαγγελματική κάλυψη κοινοχρήστων όλο το χρόνο.

Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση οποιουδήποτε κοινόχρηστου χώρου με διαφάνεια και με χαμηλό κόστος. Όλες οι παροχές μας συντελούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέροντας έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα. Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε για τα ειδικά οικονομικά πακέτα προσφορών που διαθέτουμε. Οι χαμηλές τιμές και η εμπειρία μας, μας έχουν φέρει πρώτους στις προτιμήσεις των διαχειριστών του δήμου Αθηναίων.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google