Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Παλλήνη - Διαχείριση κτιρίων

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο εξυπηρέτησης κτιρίων, διαθέτοντας πολυάριθμο εξειδικευμένο προσωπικό, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση και να σας καλύψει σε όλα τα θέματα που αφορούν την διαχείριση πολυκατοικίας. Επισκεπτόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα τον χώρο σε οποιαδήποτε σημείο της Παλλήνης, ελέγχοντας και εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την όσο δυνατόν καλύτερη εικόνα και την διαχείριση των κτηρίων.

  Προσφέρουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα όπως:

 • Αναλαμβάνουμε την έκδοση και είσπραξη των κοινοχρήστων σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα.
 • Αναλαμβάνουμε την πληρωμή διάφορων κοινόχρηστων δαπανών όπως (συντήρηση κήπου, ανελκυστήρα, συνεργείο καθαρισμού, Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Δ.Α.Π) κ.ά.
 • Καλύπτουμε τη σωστή διαχείριση πολυκατοικίας που περιλαμβάνει την διατήρηση και την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων τα οποία είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί.
 • Εφαρμόζουμε πιστά τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων εκτελώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να υπάρχει διαφάνεια και να εξασφαλιστεί η ηρεμία στις σχέσεις ιδιοκτητών και ενοίκων μιας πολυκατοικίας.
 • Καλύπτουμε τον σωστό εφοδιασμό πετρελαίου έτσι ώστε να γίνεται εξοικονόμηση σε χρόνο και χρήματα.
 • Επίσης αναλαμβάνουμε την διαχείριση πολυκατοικίας στη Παλλήνη ακόμα και αν δεν υπάρχει διαθέσιμος διαχειριστής.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρεία μας, είναι η συντήρηση του καυστήρα, οι αποφράξεις, οι καθαρισμοί του κτηρίου, οι κηπουρικές εργασίες, οι απολυμάνσεις, οι απεντομώσεις κλπ.

Οι ανάγκες όμως μιας πολυκατοικίας δεν τελειώνουν εδώ. Αρκετές φορές είναι αναγκαία η παρέμβαση επαγγελματιών στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις της πολυκατοικίας. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να διασφαλίσει τη σωστή, και σε προσιτές τιμές, εργασία από ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς.

Σε περίπτωση αγοράς εξαρτημάτων που ενδεχομένως να χρειαστούν για αντικατάσταση σε μια βλάβη, η εταιρεία μας που ασχολείται και με τις υπηρεσίες κοινοχρήστων μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της πολυετούς ενασχόλησής της στον χώρο, και να πετύχει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

Για την σωστή διαχείριση πολυκατοικίας στην Παλλήνη καλέστε μας και θα σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, στις πιο προσιτές τιμές.

Διαχείριση Κτηρίου στην Παλλήνη

Το τμήμα διαχείρισης κτιρίου της εταιρείας μας, έχει σαν σκοπό να δημιουργήσει σε κάθε πολυκατοικία ένα οργανωμένο περιβάλλον, χωρίς λειτουργικά προβλήματα. Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ποιοτικά άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας έτσι την σωστή λειτουργία του κτηρίου. Στην περίπτωση που υπάρχει ενεργός διαχειριστής του κτιρίου, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για άμεση συνεργασία.

Κοινόχρηστα έξοδα πολυκατοικίας στην Παλλήνη

  Με τη νέα μας υπηρεσία "εξυπηρέτηση κοινοχρήστων" σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα:

 • Εάν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας, έχετε την δυνατότητα να καταχωρείτε τυχόν έξοδα για μια νέα έκδοση. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα διαμερίσματα ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το ποιος πληρώνει και ποιος όχι. Επιπλέον, μπορείτε να τυπώσετε προηγούμενες καταστάσεις εσόδων - εξόδων.
 • Εάν είστε ιδιοκτήτης, το λογισμικό μας για έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικίας στην Παλλήνη, σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε όλες τις κινήσεις του διαμερίσματος σας. Θα εμφανίζεται εάν έχουν διεκπεραιωθεί οι λογαριασμοί των κοινοχρήστων, πότε και που. Μπορείτε επίσης να βλέπετε αντίγραφα για όλα τα έξοδα - τιμολόγια καθώς και αποδείξεις πληρωμών.

Έκδοση κοινοχρήστων Παλλήνης

  Η έκδοση κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες και άλλα κοινόχρηστα κτίρια στην Παλλήνη περιλαμβάνει επίσης:

 • Κατανομή κοινοχρήστων σύμφωνα με τον κανονισμό της πολυκατοικίας και την ισχύουσα νομοθεσία.
 • Συγκεντρωτική κατάσταση με τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας και το ποσό συμμετοχής στα κοινόχρηστα έξοδα.
 • Αποστολή ειδοποιήσεων πληρωμής σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή e-mail.
 • Είσπραξη του ποσού που αφορά κάθε συνιδιοκτησία είτε με επίσκεψη στον χώρο της πολυκατοικίας από υπάλληλο της εταιρίας μας, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Παραλαβή και εξόφληση των κοινόχρηστων εξόδων και οφειλών της πολυκατοικίας σε (ΔΕΗ, ύδρευση, πετρέλαιο, βόθρος, κηπουρός, υπηρεσίες καθαρισμού) κλπ.
 • Γραμματειακή υποστήριξη για παράπονα, διευκρινίσεις, βλάβες κ.ά.
 • Τακτική ενημέρωση της επιτροπής που ασχολείται με την διαχείριση πολυκατοικίας και τις υπηρεσίες κοινοχρήστων για την οικονομική κατάσταση του κτιρίου.
 • Υπενθύμιση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, σε περίπτωση που έχουν αμεληθεί ή δεν έχουν ολοκληρωθεί και η άμεση συνεργασία για την διεκπεραίωση των.
 • Δωρεάν διάγνωση για τυχόν βλάβες από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με την διαχείριση κτιρίων, πολυκατοικιών και τις υπηρεσίες κοινοχρήστων(κοινόχρηστα έξοδα, έκδοση κοινοχρήστων, κόστος έκδοσης κοινοχρήστων κ.ά.) όχι μόνο στην Παλλήνη αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Πριν από οποιαδήποτε απόφασή σας, θα επιθυμούσαμε να γίνει μια αναλυτική παρουσίαση στα γραφεία μας ή σε κάποιο χώρο της επιλογής σας προκειμένου να σας λυθούν οποιεσδήποτε απορίες.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google