Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για την διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων στις πιο χαμηλές τιμές τις αγοράς. Η εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, μας έχει επιτρέψει την ανάπτυξη των υπηρεσιών μας και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Μία από τις βασικές υπηρεσίες κοινοχρήστων είναι η διανομή και παράδοση πετρελαίου θέρμανσης σε πολυκατοικίες ή επαγγελματικούς κοινόχρηστους χώρους. Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι με σκοπό μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εταιρείας και διαχείρισης πολυκατοικίας. Έτσι, προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς κατά τη διανομή αλλά και την μέτρηση κατά το γέμισμα της δεξαμενής πετρελαίου όπου γίνεται παρουσία πελάτη.

Ειδικότερα στις περιοχές Γαλάτσι, Αιγάλεω, Νίκαια, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Μενίδι, Περιστέρι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Θρακομακεδόνες, Γέρακα, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαϊδάρι, Γλυφάδα, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Παλαιό Φάληρο και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας είμαστε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων σας προσφέροντας πολύ χαμηλές τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης και στη συντήρηση του λέβητα πετρελαίου.

Προτεραιότητα μας είναι η παροχή υπηρεσιών πρώτης ποιότητας και για το λόγο αυτό απασχολούμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με την ασφαλή μεταφορά και τον εφοδιασμό δεξαμενών με πετρέλαιο θέρμανσης. Επίσης καλύπτουμε όλο το φάσμα της διαχείρισης και συντήρησης μιας πολυκατοικίας. Το νομικό μας επιτελείο μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν όπως τα απλήρωτα κοινόχρηστα ενοίκων, ο υπολογισμός των δαπανών για τους κοινόχρηστους χώρους κλπ.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα υπολογισμού κοινοχρήστων. Το λογισμικό μας δεν αφήνει περιθώριο λάθους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το πρόγραμμα μας και on – line. Είμαστε το ίδιο αυστηροί και στην διανομή του πετρελαίου στις πολυκατοικίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Καμία ενέργεια δεν μπορεί να γίνει από μέρους μας εφόσον δεν υπάρχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά και οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Σε θέματα διαφάνειας είμαστε κάτι παραπάνω από τυπικοί γι’αυτό και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αποθεματικό σας. Οι υπάλληλοι μας κυριολεκτικά χτενίζουν την αγορά για να μπορείτε να απολαμβάνεται τις καλύτερες τιμές στην αγορά πετρελαίου, έχοντας πλήρη επίγνωση των δύσκολων καιρών.

Η διανομή του πετρελαίου πραγματοποιείται τις ώρες και μέρες που εσείς επιθυμείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρουσία ενός τουλάχιστον ενοίκου την ώρα της διανομής του πετρελαίου κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπόλοιπους. Μετά την παραλαβή, συνεργάτες μας κάνουν συχνές επισκέψεις για την μέτρηση του πετρελαίου ενώ γίνεται και μέτρηση πριν την παραλαβή.

Η εταιρία μας μετά την πολύχρονη εμπειρία της σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και τα σύγχρονα προγράμματά της, αναλαμβάνει την διανομή πετρελαίου ακόμα και σε κτίρια με αυτόνομη θέρμανση και διαχειρίζεται πολυκατοικίες με φυσικό αέριο.

Εκτός της διανομής, το συνεργείο μας αναλαμβάνει και την συντήρηση και καθαρισμό του καυστήρα καθώς επίσης ολόκληρου του λεβητοστασίου. Είναι σημαντική η συντήρηση του λέβητα, όχι μόνο για την σωστή λειτουργία του, ώστε να θερμάνει τα κτίρια, αλλά κυρίως για την ασφάλεια την δική σας και της οικογένειά σας. Καλύπτουμε γεωγραφικά την Αθήνα, όλα τα προάστια των Αθηνών και κάθε περιοχή στην Αττική.

Έχοντας στο μυαλό μας πρώτα τον πελάτη, ανεξάρτητα με το ποια εταιρεία θα επιλέξετε, σας παραθέτουμε πιο κάτω συμβουλές δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας ώστε να αποφύγετε λάθη που κοστίζουν.

  • Κατά την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης είναι σημαντικό να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.
  • Επίσης μετά την παράδοση πετρελαίου, πριν το μετρήσετε, αφήστε να περάσουν 5 λεπτά περίπου ώστε να πέσει ο αφρός που έχει δημιουργηθεί.
  • Εξετάστε πολύ καλά όλες τις εταιρείες πριν καταλήξετε στην διανομή του πετρελαίου.
  • Η μέτρηση του πετρελαίου θέρμανσης πρέπει να γίνεται μέσα από την δεξαμενή και όχι από εξωτερικούς μετρητές.
  • Το χρώμα του πρέπει να είναι να είναι διαυγές ενώ κατά την διάρκεια της μεταφοράς ο καυστήρας πρέπει να είναι πάντα κλειστός.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google