Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Καθαρισμός δεξαμενών

Η εταιρία κοινοχρήστων που διατηρούμε, αναλαμβάνει κάθε είδους υπηρεσία που θα αποκαταστήσει βλάβες και που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας. Κατόπιν συνεννόησης συνήθως με τον διαχειριστή ενός κτηρίου, προχωράμε σε εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών του πετρελαίου και του νερού, με σκοπό την συντήρηση και την διασφάλιση της καλής λειτουργίας τους. Διαθέτουμε κατάλληλο εξοπλισμό και καθαριστικά υλικά, για να απαλλάξουμε την δεξαμενή σας από τα άλατα του νερού και από τα τοξικά κατάλοιπα του πετρελαίου, που κινδυνεύουν να θέσουν τον καυστήρα σε κίνδυνο εκτεταμένης απορρύθμισης. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός των δεξαμενών πετρελαίου, παρατείνει την διάρκεια ζωής τους, καθώς αποφεύγεται η οξείδωση των τοιχωμάτων τους.

Για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών της δεξαμενής σας, επιστρατεύουμε το τεχνικό συνεργείο μας, που απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, που θα σπεύσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας σε κάθε σημείο της Αθήνας. Στη νοοτροπία μας επικρατεί η άποψη να χειριζόμαστε αξιόπιστα υλικά για τους καθαρισμούς, κρατώντας όμως χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ή άλλου κοινόχρηστου χώρου ενημερώνεται πλήρως για την πορεία των υπηρεσιών που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Συνιστούμε τον συστηματικό καθαρισμό των δεξαμενών, περίπου κάθε δυο χρόνια και προτείνουμε ως καλύτερη εποχή την θερινή, τότε που η στάθμη του πετρελαίου είναι χαμηλή. Ωστόσο, είμαστε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή του έτους, κατόπιν ραντεβού, για αυτοψία και καθαρισμό της δεξαμενής σας. Ακόμα και με γεμάτη δεξαμενή, αναλαμβάνουμε να απορροφήσουμε και να συλλέξουμε προσωρινά το πετρέλαιο ή το νερό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός. Έπειτα, επανατοποθετούμε το υγρό πίσω στην απολυμασμένη δεξαμενή. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας, την τεχνική κατάρτισή μας και την εγγύηση για πολύ οικονομικά πακέτα, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τακτικός καθαρισμός δεξαμενών πετρελαίου

Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, για την αποτελεσματική συντήρηση των δεξαμενών καυσίμων και νερού, σε πολυκατοικίες και σε κτηριακά συγκροτήματα κατοικιών ή παραθεριστικών υποδομών. Εμείς θα σας προτείνουμε την κατάλληλη μεθοδολογία για τον καθαρισμό της δεξαμενής σας και την συχνότητα επανάληψης της διαδικασίας. Σε ολόκληρη την Αττική είμαστε η πρώτη επιλογή των διαχειριστών πολυκατοικιών, των ξενοδόχων και των επιχειρηματιών του τουρισμού και της εστίασης, χάρη στον άρτιο επαγγελματισμό μας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς που προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε επίσης κάθε είδους υπηρεσία και εργασία επέκτασης ή αποκατάστασης των υποδομών του κτηρίου σας, παρέχοντας άρτιες και αξιόπιστες συμβουλές και λύσεις, σε τομείς όπως είναι η συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η παροχή φυσικού αερίου, το βάψιμο εξωτερικών και εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων, η συντήρηση του δικτύου ύδρευσης και θέρμανσης, η έκδοση κοινοχρήστων, κ.α. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους τεχνικούς, γι΄αυτό είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε φθηνές και ποιοτικές υπηρεσίες για τους κοινόχρηστους χώρους και τους εξοπλισμούς των κτηρίων σας.

Η ομάδα μας συνδυάζει άριστα τον καθαρισμό δεξαμενής με τη συντήρηση του λέβητα και με τη διανομή πετρελαίου στη δεξαμενή καθώς όλα αυτά βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Γνωρίστε μας σήμερα!

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google