Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Ηλεκτρολογικές εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει πάσης φύσεως εργασία που αφορά μια εκτεταμένη κτηριακή εγκατάσταση, όπως μια πολυκατοικία ή ένα συγκρότημα κατοικιών. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε μεγάλα κτήρια, όπως είναι η συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, οι εκκενώσεις βόθρων, η συντήρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης, η έκδοση κοινοχρήστων, κ.α. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, για να εξασφαλίσουμε την άρτια ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη που αφορά την πολυκατοικία σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε χαμηλό κόστος, προσαρμοσμένο στο οικονομικό περιβάλλον της εποχής σε κάθε σημείο των Αθηνών και της Αττικής.

Στον ηλεκτρολογικό τομέα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την συντήρηση μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, παρέχοντας εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Επίσης, κάνουμε ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος ηλεκτρολογικού δικτύου και αναλαμβάνουμε την επισκευή, την αναβάθμιση ή την επέκτασή του. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση, για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων ή για προγραμματισμένες εργασίες ηλεκτρολογικής φύσεως.

Προτείνουμε την εγκατάσταση λαμπτήρων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των κοινών λαμπτήρων στην πολυκατοικία, στην μονοκατοικία, στο γραφείο ή στην επιχείρησή σας, με σκοπό την μείωση του κόστους λειτουργίας του φωτισμού στο κτήριό σας. Οι λαμπτήρες νέας τεχνολογίας είναι μια επένδυση για την πολυκατοικία ή για το διαμέρισμα, που θα περιορίσει την ενεργειακή κατανάλωση και θα μειώσει τους λογαριασμούς ρεύματος και τα κοινόχρηστα. Στόχος μας, οι πιο οικονομικές λύσεις για τους χώρους σας!

Επίσης, εξειδικευόμαστε στην έκδοση πιστοποιητικών της ΔΕΗ. Πρόκειται για το έγγραφο που πιστοποιεί την καταλληλότητα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μιας ιδιοκτησίας. Για την έκδοσή του, πραγματοποιούμε τους απαραίτητους ελέγχους στα ηλεκτρολογικά συστήματα, και δρομολογούμε επισκευαστικές εργασίες ή παρεμβάσεις αναβάθμισης. Κατόπιν, πιστοποιούμε την ασφάλεια της λειτουργίας της εγκατάστασης. Σύμφωνα με την νομοθεσία, το πιστοποιητικό διαρκεί 14 χρόνια για διαμερίσματα πολυκατοικιών και για μονοκατοικίες και 7 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς εύφλεκτα υλικά. Κλείνουμε άμεσα ραντεβού με ιδιοκτήτες κατοικιών, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και διαχειριστές πολυκατοικιών στην Αθήνα και στα Προάστια, για την διενέργεια αυτοψίας, με σκοπό την έκδοση πιστοποιητικού της ΔΕΗ, φτηνά και γρήγορα.

Στη λίστα με τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, συμπεριλαμβάνονται επίσης η συντήρηση και η επισκευή ηλεκτρολογικού πίνακα, η εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων θυροτηλεφώνου, η εγκατάσταση και αποκατάσταση φωτισμού σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και σε αυλές, κ.α. Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και σπεύδουμε άμεσα στο χώρο σας για να αποκαταστήσουμε ηλεκτρολογικές βλάβες ή δυσλειτουργίες.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ασφάλεια και την οικονομία στο κτήριό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε τους έμπειρους συνεργάτες μας που θα σας προσφέρουν πλήθος λύσεων για την βελτίωση των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής (Γλυφάδα, Βάρη, Βούλα, Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Νέα Φιλαδέλφεια, Αχαρνές, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Περιστέρι, Αθήνα, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Βύρωνας, Καισαριανή, Χολαργός, Χαλάνδρι, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Μαρούσι, Μελίσσια, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία κ.α.), με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google