Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Συντήρηση ανελκυστήρων

Χρόνια τώρα εμπιστεύεστε την εταιρεία μας για την άμεση εξυπηρέτηση σας, τις υπηρεσίες πρώτης ποιότητας και για τις πολύ χαμηλές τιμές που σας προσφέρει. Χάρη στο εξειδικευμένο μας προσωπικό και στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που αφορούν την πολυκατοικία, από τη συντήρηση του ανελκυστήρα (ασανσέρ), την τοποθέτηση και την κατασκευή του, μέχρι την έκδοση κοινοχρήστων, τις στεγανοποιήσεις φρεατίων, τις εκκενώσεις βόθρων, τις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις, τη συντήρηση του καυστήρα και του λεβητοστασίου, τη προσφορά λογισμικών υπολογισμού κοινοχρήστων, τον καλλωπισμό των ακάλυπτων χώρων και των κήπων κ.α.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι προβλέπεται από το νόμο η υποχρεωτική συντήρηση του ασανσέρ. Για τις πολυκατοικίες και για ξενοδοχεία μέχρι και 200 κλίνες είναι υποχρεωτικός ο περιοδικός έλεγχος τουλάχιστον 8 φορές το χρόνο, στις μονοκατοικίες 6 και στα δημόσια κτήρια και στα ξενοδοχεία που διαθέτουν πάνω από 200 κλίνες τουλάχιστον 24. Επίσης τα διαμερίσματα που βρίσκονται στους ψηλότερους ορόφους επιβαρύνονται περισσότερα με τις δαπάνες για τη συντήρηση του ανελκυστήρα. Φυσικά παίζει ρόλο και το μέγεθος του διαμερίσματος.

Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες τις σε πολλές περιοχές της Αττικής, μεταξύ άλλων στη Καλλιθέα, Πειραιά, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι, Γαλάτσι, Μαρούσι, Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Περιστέρι, Γλυφάδα, Κηφισιά αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι οι χαμηλότερες στην αγορά, γι’ αυτό και είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις σας.

Καλύπτουμε όλο τη γκάμα των μηχανημάτων ανύψωσης, την κατασκευή, την τοποθέτηση, και τη συντήρηση του ανελκυστήρα, των κυλιόμενων κλιμάκων (κυλιόμενες σκάλεσ), και αναβατόρια για ΑΜΕΑ και αναβατόρια φορτίων. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας στο τομέα της συντήρησης ασανσέρ μπορούμε να αναλάβουμε τον οποιαδήποτε τύπο πίνακα.

Επίσης παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη 24ώρες το 24ώρο, εγγύηση για όλα μας τα μηχανήματα τα οποία ελέγχονται στο χώρο μας πριν τα τοποθετήσουμε στο δικό σας ανελκυστήρα, ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης ανελκυστήρα εάν το επιθυμείτε όπως και ασφάλιση. Φυσικά ένας από τους συνεργάτες μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα εφόσον αυτά συμφωνηθούν θα σας επισκέπτεται για την συντήρηση του ασανσέρ και το καθαρισμό του φρεατίου.

Εκτός από πολυκατοικίες, αναλαμβάνουμε επίσης και τη συντήρηση ανελκυστήρων σε όλα τα είδη των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, όπως εμπορικά κέντρα και δημόσια κτίρια. Η ανάληψη τέτοιων μεγάλης κλίμακας έργων εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί για εμάς την καλύτερη διαφήμιση.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συντήρηση όλων των τύπων ασανσέρ, από ηλεκτροκίνητα μέχρι υδραυλικά ενώ παρέχουμε όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπει η Ευρωπαϊκή και η εγχώρια νομοθεσία στην Αθήνα και κάθε προάστειο των Αθηνών όπως και στην περιοχή της Αττικής.

Μεταξύ άλλων η εταιρία μας σας προσφέρει:
* Διαρκή επίβλεψη των μηχανικών εξαρτημάτων του ανελκυστήρα με την τακτική λίπανση και ρύθμιση τους.
* Συντήρηση όλων των ειδών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
* Αποδοτική συντήρηση που επιμηκύνει το χρόνο ζωής του ασανσέρ.
* Καθαρισμός όλου φρεατίου του ανελκυστήρα συμπεριλαμβανομένου και του πυθμένα, του μηχανοστασίου και της οροφής του θαλάμου.
* Εγγυημένα άριστη κατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του ασανσέρ (μηχ/σιο-τροχ/σιο).
* Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα σας, 24ώες το 24ώρο.
* Τιμές κόστους.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google