Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Καθαρισμοί τζακιών

Η εταιρεία διαχείρισης κτιρίων koinoxrista.info, αναλαμβάνει σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος τον καθαρισμό και την συντήρηση τζακιών, καμινάδων και εστιών. Το έμπειρο προσωπικό μας αντιμετωπίζει άμεσα και με επαγγελματισμό κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την λειτουργία του τζακιού σας.

Το τζάκι αποτελεί ένα παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης παρόλο που χρησιμοποιείται με μικρότερη συχνότητα σε σχέση με το παρελθόν. Η συντήρηση και ο καθαρισμός του είναι απαραίτητος για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

Οι κυριότερες αιτίες που καθιστούν απαραίτητο τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας είναι το συχνό ψήσιμο (δημιουργία λιπαρών και εύφλεκτων αποθέσεων στα τοιχώματα της καμινάδας) και η καύση ακατάλληλων ξύλων (χλωρά ξύλα, κωνοφόρα δέντρα, ξύλα από λεύκες, τελάρα, παλέτες κ.α.). Επίσης, κάποιες φορές τα κατασκευαστικά λάθη παίζουν σημαντικό ρόλο στην συσσώρευση κρεoζώτου στην καμινάδα.

Η τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του koinoxrista.info , μας επιτρέπουν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης (ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ κλπ.).

Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι οι εξής:
  • Έλεγχος τζακιού, καμινάδας και εστίας.
  • Καθαρισμοί τζακιών και καμινάδων.
  • Συντηρήσεις τζακιών, καμινάδων και εστιών.
  • Επισκευή, αδιαβροχοποίηση και επένδυση της καμινάδας.
  • Βελτίωση της λειτουργίας του τζακιού με τοποθέτηση ειδικών τάπερ και καπέλων.
  • Καθαρισμός σόμπας και καμινάδας του λέβητα.
  • Καθαρισμοί φούσκας και καμινάδας ψησταριάς.

Η εταιρεία μας λόγω της πολυετούς εμπειρίας της στον χώρο, έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα παροχών με τις πολύ χαμηλές τιμές.

Καθαρισμός καμινάδας

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνεται καθαρισμός σε μία καμινάδα είναι ο κίνδυνος ανάφλεξης. Το κρεόζωτο (πίσσα) που περιέχεται μέσα στον καπνό, αποτελεί ένα ιδιαιτέρως εύφλεκτο υλικό που κατά την καύση του αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Με τον μηχανικό καθαρισμό απομακρύνουμε την καπνιά και το κρεόζωτο που είναι κολλημένο σε αυτή. Αυτό επιτυγχάνεται με τις βούρτσες οι οποίες είναι κατασκευασμένες από λεπτά εύκαμπτα φύλλα ανοξείδωτου χάλυβα έτσι ώστε να μη δημιουργούνται ρωγμές και γδαρσίματα στο εσωτερικό της καμινάδας σας. Με τη χρήση ειδικής ντίζας καθαρίζουμε τα πιο δύσκολα σημεία που μπορεί να υπάρχουν σε μια καμινάδα με στροφές και καμπύλες.

Τα koinoxrista.info παρέχει τις υπηρεσίες του με αμεσότητα και συνέπεια και σε κοινόχρηστους χώρους όπως είναι οι ΄πολυκατοικίες που διαθέτουν κοινές καμινάδες. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να ενταχθεί και στα προγράμματα διαχείρισης πολυκατοικίας για πιο προσιτές τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό της καμινάδας με ειδικά μηχανήματα και κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις (άσχημες καιρικές συνθήκες, δυσκολία πρόσβασης, κ.α.).

Παραδίδουμε μετά την εργασία τον χώρο σας πεντακάθαρο και σας δίνουμε αναλυτική περιγραφή για την κατάσταση της καμινάδας, του τζακιού και της εστίας, όπως επίσης και συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία των.

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή κι ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας, απευθυνθείτε σε εμάς για τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλο το Νομό Αττικής και όλο το 24ωρο, έχοντας ως βασικό γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος εργασιών.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google