Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Αποφράξεις αποχετεύσεων - Αθήνα και Αττική

Η εταιρία μας χρόνια στον χώρο της διαχείρισης κτιρίων και πολυκατοικιών, προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών που αφορούν και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας οικοδομής. Η συνεχής προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής μας οδήγησε στην κατοχή υπερσύγχρονων λογισμικών για την έκδοση κοινοχρήστων αλλά και στην κατοχή τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμών με τους οποίους πραγματοποιούμε απολύτως ασφαλείς καθαρισμούς, απολυμάνσεις και απεντομώσεις καθώς επίσης και υδροβολές, καθαρισμό δεξαμενών και αποφράξεις όλων των ειδών.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και πάνω απ’όλα οικονομικά. Οι χαμηλές μας τιμές θα σας εντυπωσιάσουν ενώ η ανταπόκριση μας στα προβλήματα σας θα σας λύσει τα χέρια για οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, Πειραιά και άλλων τοποθεσιών του νομού.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη, μικρή ή μεγάλη όπως βουλομένους νιπτήρες, λεκάνες και μπανιέρες, μέχρι τα μεγάλα δίκτυα αποχετεύσεων, εκκενώσεις βόθρων και άντληση υδάτων με ελάχιστο κόστος για εσάς. Επίσης ειδικευόμαστε στην συντήρηση, και καθαρισμό των φρεατίων, αγωγών αλλά και όλων των σωληνώσεων μιας πολυκατοικίας. Άλλωστε η εύρυθμη λειτουργία των αποχετεύσεων και των σωληνώσεων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση της σωστής υγιεινής κυρίως στα αστικά κέντρα.

Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας, ανταποκρίνεται άμεσα στην κλήση σας για αποφράξεις αποχετεύσεων και εξυπηρετεί περιοχές όπως Κυψέλη, Πατήσια, Γαλάτσι, Νέο Ηράκλειο, Νέα Λιόσια, Ελευσίνα, Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Αιγάλεω, Περιστέρι, Κηφισιά, Άγιο Στέφανο, Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Ελληνικό, Βούλα, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας.

Η μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων οχημάτων για αποφράξεις, μας επιτρέπει την πρόσβαση ακόμα και σε δύσβατες περιοχές και πολύ στενούς δρόμους. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να δώσουμε λύση σε αγωγούς, σωληνώσεις και δίκτυα τα οποία έχουν φράξει από ρίζες. Με την χρήση των ριζοκοπτικών μας μηχανημάτων τα αποχετευτικά δίκτυα ξεβουλώνουν ενώ αποφεύγεται η συγκέντρωση λυμάτων και οι πλημμύρες.

Για την συντήρηση και τον καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων διαθέτουμε οχήματα και μηχανήματα αναρρόφησης, υδροβολής, σύγχρονα αποφρακτικά μέσα με τεχνολογία που επιτρέπει υψηλές επιδόσεις και απόλυτη επιτυχία σε κάθε έργο των Αθηνών και προαστίων που αναλαμβάνουμε. Ακόμη, με το όχημα βιντεοσκοπήσεων μπορούμε να έχουνε εικόνα και από τις πιο στενές και βουλωμένες σωληνώσεις. Η κάμερα μας μπαίνει μέσα στην προβληματική περιοχή έτσι ώστε να έχουμε ακριβή εικόνα για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πια μέθοδο θα ακολουθήσουμε.

Επίσης είμαστε υπερήφανοι και για τις στεγανοποιήσεις φρεατίων αποχέτευσης καθώς είναι μια από τις δυσκολότερες εργασίες. Λόγω των διαβρωτικών ουσιών, όπως είναι τα λύματα, δημιουργείται διαρροή υγρών ή εισροή τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ συγκεκριμένα και χρειάζονται απόλυτα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων για την επιλογής τους αλλά και για την εφαρμογή τους. Για όλες μας τις εργασίες, τον εξοπλισμό τα σκευάσματα και υλικά που χρησιμοποιούμε διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO.

Η εταιρεία μας, σίγουρη για τις πρώτης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει σε κάθε περιοχή της Αθήνας και Αττικής σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές στις αποφράξεις, σας περιμένει για μια πρώτη γνωριμία στα γραφεία μας ή στον χώρο σας.

Αποφράξεις αποχετεύσεων - Αθήνα και Αττική
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google