Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Φιλοθέη - Διαχείριση κτιρίων

Η εταιρεία διαχείρισης κτιρίων και πολυκατοικιών Koinoxrista Info, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, καλύπτει κάθε οικονομικό και λειτουργικό κομμάτι στον τομέα της διαχείρισης. Οι άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες μας επιτρέπουν μια απαλλαγμένη από καθυστερήσεις και προβλήματα καθημερινότητα στην περιοχή της Φιλοθέης, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στον οικονομικό τομέα, το προσωπικό του Koinoxrista Info αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση και τακτοποίηση των οικονομικών ενός κτιρίου στην Φιλοθέη με συνέπεια, επαγγελματισμό και διαφάνεια.

Μεριμνά για τον υπολογισμό και την είσπραξη κοινοχρήστων ανά διαμέρισμα, όπως επίσης για την παραλαβή και πληρωμή των κοινόχρηστων λογαριασμών και συνεργείων. Η πληρωμή των κοινοχρήστων μιας πολυκατοικίας μπορεί γίνει στον αρμόδιο της εταιρείας Koinoxrista Info ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το νομικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των – εάν και εφόσον υπάρχουν – ανεξόφλητων λογαριασμών και οφειλών κοινόχρηστων δαπανών.

Στον λειτουργικό τομέα υπάρχει άμεση ενημέρωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν σε μια πολυκατοικία/κτήριο στην Φιλοθέη.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα συνεργεία που ήδη χρησιμοποιείται, η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει επαγγελματίες κάθε ειδικότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαχείριση πολυκατοικίας στη Φιλοθέη

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ( συντήρηση κήπου και κλάδεμα δέντρων, αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων, αντλήσεις υδάτων, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων, ελαιοχρωματισμοί, απολύμανση, μυοκτονίες, απεντομώσεις, συντήρηση ανελκυστήρα-λέβητα-καυστήρα, αναγομώσεις πυροσβεστήρων, καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες κ.λπ. ) ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το χαμηλό κόστος.

Γίνονται μετρήσεις ωρών αυτονομίας, ογκομέτρηση δεξαμενής πετρελαίου και έγκαιρος ανεφοδιασμός του κτιρίου με φθηνό και παράλληλα ποιοτικό πετρέλαιο θέρμανσης.

Πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι από υπαλλήλους του Koinoxrista Info με σκοπό την πρόληψη και άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν σε μια πολυκατοικία στην Φιλοθέη.

Διενεργούνται Γενικές Συνελεύσεις, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τους ενοίκους και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του κτιρίου.

Έκδοση κοινοχρήστων στην Φιλοθέη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων σε κτήρια, εμπορικά κέντρα και πολυκατοικίες, όχι μόνο στην Φιλοθέη αλλά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα σύγχρονα προγράμματα μαζί με το σύστημα μηχανογράφησης που διαθέτουμε εξασφαλίζουν ποιότητα, ακρίβεια και ταχύτητα στην έκδοση των κοινοχρήστων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας θέλοντας να διατηρήσει αρμονικές τις σχέσεις των ενοίκων ενός κτιριακού συγκροτήματος παρέχει με συνέπεια και διαφάνεια τα κοινόχρηστα, ξεκαθαρίζοντας ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ο καταμερισμός των κοινοχρήστων γίνεται σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και το καταστατικό της κάθε πολυκατοικίας ή κτιρίου.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι τα Koinoxrista Info σας παρέχουν:

  • Συγκεντρωτική κατάσταση πολυκατοικίας με όλες τις κοινόχρηστες δαπάνες, τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας και το ποσό συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας ανά κατηγορία.
  • Ειδοποιητήρια πληρωμής κοινοχρήστων για κάθε ιδιοκτησία στην Φιλοθέη, όπου αναγράφονται αναλυτικά τα χιλιοστά συμμετοχής, οι συνολικές κοινόχρηστες δαπάνες ανά κατηγορία και το ποσό συμμετοχής κάθε ιδιοκτησίας στις δαπάνες αυτές.
  • Εξοφλητικές αποδείξεις για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά. Παραδίδονται στον ένοικο κάθε ιδιοκτησίας κατά την εξόφληση.

Τα παραπάνω εκτυπώνονται εις διπλούν και δίνονται σε διαχειριστή και ενοικιαστή/ιδιοκτήτη. Σε περίπτωση που υπάρχει ενοικιαστής, όλες οι δαπάνες διαχωρίζονται στις δαπάνες του ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή.

Η κατευθυντήρια αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η διαφάνεια, η ταχύτητα, η καλή οργάνωση και η άριστη εξυπηρέτηση.

Το κόστος διαχείρισης και έκδοσης των κοινοχρήστων είναι σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας (Koinoxrista Info) για τον επιμερισμό των κοινόχρηστων δαπανών και βάλτε οριστικό τέλος στο περιττό άγχος της διαχείρισης του κτιρίου σας.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google