Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Επιτόπου καθαρισμός χαλιών και μοκετών

Η εταιρία κοινοχρήστων που διατηρούμε εξειδικεύεται στον καθαρισμό μοκετών, ταπήτων και χαλιών, επί τόπου στο χώρο σας. Διαθέτουμε κατάλληλο εξοπλισμό καθαρισμού και χρησιμοποιούμε βιολογικά, βιοδιασπώμενα καθαριστικά υλικά, για να καθαρίζουμε εύκολα, αξιόπιστα και οικονομικά τα χαλιά σας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από το χώρο που είναι στρωμένα. Άμεσα, χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά ή η φύλαξή τους, ανανεώνουμε και απολυμαίνουμε τάπητες και μοκέτες σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς ταλαιπωρία. Η φιλοσοφία μας μάς υπαγορεύει τη χρήση φυσικών καθαριστικών υλικών και μεθόδων που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Το κόστος των υπηρεσιών καθαρισμού των χαλιών προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος τους και τιμολογείται ανά τετραγωνικό μέτρο. Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε κάθε είδους χαλιού, από πρόχειρες μοκέτες σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών και εταιριών, μέχρι ακριβά χειροποίητα χαλιά σε σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Έχουμε τις φθηνότερες τιμές της αγοράς!

Εκτός από την υπηρεσία καθαρισμού των χαλιών, αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που αφορά μια πολυκατοικία ή ένα συγκρότημα κατοικιών. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση της ζωής των ενοίκων ενός εκτεταμένου κτηρίου. Βασικές υπηρεσίες για τις οποίες το πελατολόγιο μας μάς εμπιστεύεται συστηματικά εδώ και χρόνια, είναι η συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, οι των εκκενώσεις βόθρων, η έκδοση κοινοχρήστων, το βάψιμο κοινόχρηστων χώρων και ο καθαρισμός μοκετών και χαλιών. Οι τιμές μας παρέχονται σε χαμηλό κόστος, κατάλληλα προσαρμοσμένο στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της εποχής.

Παρέχουμε έξυπνες προτάσεις και λύσεις που εξασφαλίζουν την βελτίωση της ζωής στην πολυκατοικία και στα διαμερίσματα του κτηρίου σας, ενώ παράλληλα είναι πολύ οικονομικές και άκρως πρακτικές. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ελάτε σε επαφή με το έμπειρο τεχνικό συνεργείο μας, που θα σας παρουσιάσει πλήθος έξυπνων λύσεων για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων στην πολυκατοικία ή στο διαμέρισμά σας. Συνεργαζόμαστε συστηματικά με διαχειριστές πολυκατοικιών, αλλά και με ενοίκους διαμερισμάτων σε μεγάλα κτήρια.

Δραστηριοποιούμαστε ενεργά σε ολόκληρη την Αττική, με υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και το χαμηλό κόστος! Επισκεπτόμαστε άμεσα το χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης με τα στελέχη της επιχείρησής μας. Τηλεφωνήστε μας σήμερα, για να κανονίσετε το ραντεβού σας!

Εξυπηρετούμε το κέντρο των Αθηνών, αλλά και τις γύρω περιοχές. Στα Βόρεια Προάστια επισκεπτόμαστε το χώρο σας στην Κηφισιά, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στα Μελίσσια, στα Βριλήσσια, στην Πεντέλη, στη Νέα Ιωνία, στο Νέο Ηράκλειο, στην Αγία Παρασκευή, στον Χολαργό κ. α. Στις περιοχές των Δυτικών Προαστίων παρέχουμςε επίσης υπηρεσίες στο Κερατσίνι, στο Πέαραμα, στην Νίκαια, στο Αιγάλεω, στο Χαϊδάρι, στην Πετρούπολη, στο Περιστέρι, στους Άγιους Ανάργυρους, στο Ίλιον, στις Αχαρνές (Μενίδι) κ.α. Στις Νότιες περιοχές της Αθήνας εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, το Παλαιό Φάληρο, τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα, τη Βούλα, την Βάρη, τη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη, τον Άλιμο, τον Άγιο Δημήτριο κ. α. Είμαστε δίπλα σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, για τον καθαρισμό των χαλιών ή για άλλες εργασίες που αφορούν το διαμέρισμα ή τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας. Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και σπεύδουμε άμεσα στο χώρο σας για να φροντίσουμε τις μοκέτες, ταπέτα, χαλιά, τάπητες και να σας εξυπηρετήσουμε με φτηνές και πολύ ποιοτικές υπηρεσίες!

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google