Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις

Η εταιρία μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων. Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν λιγότερη ενασχόληση σας με τα θέματα που αφορούν την κατοικία σας αφού εκτός από την έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνουμε και την συντήρηση του λέβητα, των αποχετεύσεων, του ανελκυστήρα αλλά και την καθαριότητα και απολύμανση με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμούς που διασφαλίζουν την υγιεινή σας με τους πιο οικολογικούς τρόπους. Όλα μας τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας ενώ το τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας εγγυάται την εγκυρότητα των μεθόδων μας.

Καλύπτουμε άμεσα κάθε περιοχή του νομού Αττικής με έδρα το κέντρο της Αθήνας. Διαθέτουμε πιστοποιημένα προϊόντα απολύμανσης μή τοξικά, απόλυτα φιλικά με το περιβάλλον ενώ χρησιμοποιούμε τους πιο οικολογικούς τρόπους για την εργασία της απεντόμωσης.

Η διατήρηση της υγιεινής σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την διασφάλιση καλών συνθηκών διαβίωσης. Ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου οι πολυκατοικίες κυριολεκτικά μας κατακλύζουν, είναι απαραίτητες οι συχνές απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις ώστε να ελέγχεται ο πληθυσμός των εντόμων και των ζωυφίων που εκτός από την αποκρουστικής τους εμφάνιση μεταφέρουν και πολλές ασθένειες.

Οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι τα ποντίκια κ.α. βρίσκουν καταφύγιο στις πολυκατοικίες και συνήθως στους κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι μαζεύουν βρωμιά, υγρασία, υπολείμματα φαγητών και σκόνη. Όλα αυτά αποτελούν πόλο έλξης για ζωύφια και ποντίκια. Ειδικά μέσα σε μικρούς κατοικημένους χώρους που ανήκουν σε ένα ευρύτερο οικοδόμημα, είναι πολύ εύκολη η μετάδοση ασθενειών και επιδημιών. Στην περίπτωση αυτή η απεντόμωση - απολύμανση επιβάλλεται.

Φανταστείτε αν κάθε κτίριο της πόλης δεν μεριμνούσε για την καθαριότητα και την εξόντωση κατσαριδών και ποντικιών. Ειδικά τα ποντίκια είναι άκρως επικίνδυνα για την δημόσια υγιεινή. Είναι επίσης σύνηθες, να γίνονται προληπτικές απολυμάνσεις καθώς αν παρατηρηθεί πρώτα το πρόβλημα, απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια για την μετέπειτα λύση του.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για επιτυχημένες απεντομώσεις και μυοκτονίες σε Αθήνα, προάστια Αθηνών, νησιά Αττικής, Πειραιά, Μαρούσι, Γλυφάδα, Νέο Κόσμο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Χολαργό, Νέα Ιωνία, Ψυχικό, Πεύκη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Αχαρνές, Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Πέραμα, Νίκαια, Δαφνί, Χαϊδάρι και άλλες περιοχές στην Αττική.

Με το σύγχρονο εξοπλισμός μας μπορούμε να ψεκάσουμε με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ενώ με τα οικολογικά μας σκευάσματα δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο. Η εξολόθρευση και απομάκρυνση κατσαρίδων και ποντικιών αποτελεί δέσμευσή μας.

Επίσης διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO και όλες μας οι εργασίες απεντόμωσης είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά και με τους κανόνες του Υπουργείου Γεωργίας και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι παραπάνω υπηρεσίες απολυμάνσεων παρέχονται είτε σαν μέρος του πακέτου που προσφέρουμε σε μια πολυκατοικία μαζί με έκδοση κοινοχρήστων, καθαριότητα, πυρασφάλεια κλπ ή και μόνης της. Οποιοδήποτε πακέτο και να διαλέξετε οι τιμές είναι ασυναγώνιστα χαμηλές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε το κόστος να αποτελέσει τροχοπέδη στο δικαίωμα που έχουμε όλοι για σωστές συνθήκες διαβίωσης.

Οι περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής που εξυπηρετούμε είναι κατά κύριο λόγο το Αιγάλεω, το Περιστέρι, η Γλυφάδα, το Γαλάτσι, το Μαρούσι, η Κηφισιά, η Γλυφάδα, το Μενίδι, η Καλλιθέα, οι Θρακομακεδόνες, η Ν. Φιλαδέλφεια, το Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς και περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Η εταιρία μας σε ό,τι και αν την χρειαστείτε, υπόσχεται άμεση ανταπόκριση σε απολυμάνσεις - απεντομώσεις με τιμές κόστους.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google