Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Λυκόβρυση - Διαχείριση κτιρίων

Η διαχείριση μίας πολυκατοικίας απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και πάνω απ’ όλα διάθεση. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν αυξηθεί και ο ελεύθερος χρόνος των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών έχει μειωθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει μια απροθυμία των κατοίκων της Λυκόβρυσης να αναλάβουν την διαχείριση του κτιρίου που μισθώνουν ή είναι οι ιδιοκτήτες.

Έτσι καταλήγουμε να έχουμε μια πολυκατοικία να παρακμάζει ενώ θα έπρεπε να γίνονται αναγκαίες εργασίες για την ασφάλεια την αισθητική και την ομαλή λειτουργία της. Η εταιρεία μας Koinoxrista Info έχει τη δυνατότητα με συνέπεια, επαγγελματισμό και προ πάντων χαμηλό κόστος να σας βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου τη διαχείριση του κτηρίου σας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων τα Koinoxrista Info ορίζουν διαχειριστικό σύμβουλο με τον οποίο όλοι οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι της πολυκατοικίας, στην περιοχή της Λυκόβρυσης, θα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας για το παραμικρό θέμα που θα προκύψει. Οι επισκέψεις από τους συνεργάτες μας γίνονται σε εβδομαδιαία βάση με σκοπό την επίβλεψη και την άμεση αποκατάσταση βλαβών ή οποιασδήποτε άλλης εργασίας που έχει να κάνει με την λειτουργικότητα και την αισθητική της πολυκατοικίας.

Διαχείριση πολυκατοικίας στη Λυκόβρυση

Φροντίζουμε για την οργάνωση τακτικών συναντήσεων προς ενημέρωση των ενοικιαστών αλλά και λήψεις αποφάσεων.

Τα Koinoxrista Info δεν σας υποχρεώνουν να αλλάξετε συνεργεία εάν και εφόσον είσαστε ευχαριστημένοι με αυτά που ήδη συνεργάζεστε. Έχουμε όμως στην διάθεσή μας εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να υλοποιήσουν με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο τη διαχείριση μιας πολυκατοικίας και όλες τις εργασίες που χρειάζεται μια πολυκατοικία στην Λυκόβρυση (συντήρηση ανελκυστήρα – λέβητα – καυστήρα, απεντομώσεις – μυοκτονίες – απολυμάνσεις, συντήρηση κήπου και κλάδεμα δέντρων, ελαιοχρωματισμοί κοινόχρηστων χώρων, αναγομώσεις πυροσβεστήρων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης, αποφράξεις φρεατίων και αποχετεύσεων, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό κτιρίου, γυάλισμα μωσαϊκών και μαρμάρων κ.ά.).

Μεριμνούμε για την μέτρηση της στάθμης της δεξαμενής του πετρελαίου θέρμανσης όπως επίσης για τον προγραμματισμό και την επίβλεψη παραλαβής του. Η εταιρεία μας εγγυάται για το αποθεματικό της πολυκατοικίας και τακτοποιεί όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις (λογαριασμοί πετρελαίου θέρμανσης, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΚΟ, ΔΕΗ κ.λπ.).

Αναλαμβάνει επίσης την έκδοση, την διανομή και την είσπραξη των κοινόχρηστων εξόδων του κτιρίου με αναλυτική περιγραφή δαπανών ανά διαμέρισμα. Οι τεχνικοί μας δραστηριοποιούνται εκτός από την Λυκόβρυση και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έκδοση κοινοχρήστων στη Λυκόβρυση

Η μηχανογραφημένη έκδοση του επιμερισμού κοινοχρήστων εξόδων της εταιρείας μας, δίνει την δυνατότητα στους ενοίκους και στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων να παραλαμβάνουν τους λογαριασμούς τους σε απλή, κατανοητή μορφή χωρίς καμία πιθανότητα λάθους.

Το μηχανογραφικό σύστημα του Koinoxrista Info αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου κτιρίου στην Λυκόβρυση. Το σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων εξόδων είναι αδιάβλητο και δεν επιδέχεται ανθρώπινες παρεμβάσεις έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αμφισβήτησης από τους ενοίκους ή ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας. Επίσης περιέχει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών του κτηρίου δίνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η έκδοση κοινοχρήστων του Koinoxrista Info περιλαμβάνει τα εξής:

  • Επιμερισμό των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας βάσει αναλογισμού, σε συγκεντρωτική κατάσταση κοινοχρήστων δαπανών εις διπλούν.
  • Ειδοποίηση πληρωμής κοινοχρήστων για όλα τα διαμερίσματα με ανάλυση για κάθε κατηγορία δαπανών, με πλήρη ανάλυση των ενδείξεων του μετρητή θέρμανσης (ογκομέτρηση, θερμομέτρηση), ειδικά για τα κτίρια στην Λυκόβρυση που έχουν σύστημα αυτονομίας θέρμανσης.
  • Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μία για τον ενοικιαστή και μία για τον ιδιοκτήτη.
  • Ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων αναλυτικής συγκεντρωτικής κατάστασης μηνιαίων κοινοχρήστων συνοδευόμενη από φωτοτυπίες των αποδείξεων εν πλήρη νομιμότητα.
  • Πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων - λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΚΟ, συνεργείο καθαρισμού, ανελκυστήρα κ.λπ.).

Όλες οι εργασίες μας υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές. Η αναλυτική καταγραφή των δεδομένων και των μετρήσεων εξασφαλίζουν τη διαφάνεια σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Με την ανάθεση της διαχείρισης του κτιρίου σας στην εταιρεία μας εξασφαλίζετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Το έμπειρο και με πολυετή πείρα προσωπικό μας, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, παρέχει άριστη εξυπηρέτηση με συνέπεια και επαγγελματισμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ώρο και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν διευκρινήσεις.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google