Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Ψυχικό - Διαχείριση κτιρίων

Η εταιρεία μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης κτιρίων αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή και την εύρυθμη λειτουργία μιας πολυκατοικίας, όπως η έκδοση κοινοχρήστων. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από παροχές στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού που στόχο έχουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός κτιρίου με μικρό κόστος, αξιοπιστία και ταχύτητα. Με τον τρόπο αυτό έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας στο Ψυχικό.

Διαχείριση πολυκατοικίας στο Ψυχικό

Η πολυπλοκότητα των αναγκών που καλείται να αντιμετωπίσει ένας διαχειριστής σε μια πολυκατοικία έχει κάνει τη θέση αυτή μισητή σε πολλούς ιδιοκτήτες και ενοικιαστές διαμερισμάτων. Ο καθημερινός φόρτος εργασίας, η μεγάλη χαρτούρα και οι πολύπλοκοι υπολογισμοί καθώς και η διαχείριση μεγάλων χρηματικών ποσών κάνουν την ανάληψη της θέσης αυτής από ένα άτομο αδύνατη. Εδώ όμως έρχεται να δώσει λύση η εταιρείας μας που διαθέτοντας μακρόχρονη παρουσία στο χώρο αναλαμβάνει, σε χαμηλές τιμές τη διαχείριση πολυκατοικιών, μεγάρων γραφείων, πολυκαταστημάτων και οποιουδήποτε άλλου κτιρίου στο Παλαιό και Νέο Ψυχικό.

Η εταιρεία μας διαθέτει κατάλληλα υπολογιστικά συστήματα μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης που αποκλείουν να υπεισέρθει οποιοδήποτε ανθρώπινο λάθος στους υπολογισμούς για την έκδοση κοινοχρήστων στο Νέο και Παλαιό Ψυχικό. Επίσης το πολύπειρο προσωπικό μας έχει άριστη γνώση του νομικού πλαισίου που ισχύει για τα κοινόχρηστα, κάτι το οποίο δυστυχώς οι περισσότεροι διαχειριστές δεν γνωρίζουν καταλήγοντας έτσι να χρεώνουν επιπλέον ποσά σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.

Έκδοση κοινοχρήστων στο Νέο Ψυχικό και Παλαιό Ψυχικό

Όπως είπαμε και πιο πάνω η εταιρεία μας διαθέτει το πιο σύγχρονο λογισμικό που υπάρχει για τον υπολογισμό των κοινοχρήστων, απαλείφοντας έτσι την πιθανότητα σφάλματος αλλά και με τον τρόπο αυτό επισφραγίζεται το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας. Η εταιρεία μας εκδίδει ατομικό ειδοποιητήριο για κάθε ένοικο διαμερίσματος στο Ψυχικό καθώς και συγκεντρωτικό πίνακα κοινοχρήστων στον οποίο αναγράφονται αναλυτικά όλες οι δαπάνες καθώς και τα χιλιοστά συμμετοχής του κάθε διαμερίσματος, πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ακολουθώντας την αγορά η οποία γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε σταθερή τη άριστη ποιότητα όλων των υπηρεσιών μας προσφέρoντάς τες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων στο Νέο & Παλαιό Ψυχικό

Η εταιρεία μας έχοντας συναίσθηση του μεγάλου φόρτου και όγκου με τον οποίο συνδυάζεται η διαχείριση μιας πολυκατοικίας ή ενός κτιρίου έχει δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν στο να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος των υποχρεώσεων του διαχειριστή σε οικονομικές τιμές. Όπως θα διαπιστώσετε οι υπηρεσίες αφορούν κάθε κομμάτι της πολυκατοικίας και δεν περιορίζονται μόνο σε άμεσες ανάγκες δημιουργώντας έτσι μια πρωτοποριακή γκάμα παροχών για το Ψυχικό.

  Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε για το Ψυχικό θα βρείτε τις παρακάτω:

 • συνεργείο καθαρισμού για κοινόχρηστους χώρους και πολυκατοικίες
 • τροφοδοσία πετρελαίου σε κτίρια στο Νέο Ψυχικό
 • απολυμάνσεις και απεντομώσεις
 • παροχή συμβουλών σε διαχειριστές στο Παλαιό Ψυχικό
 • συντήρηση του δικτύου ηλεκτροδότησης σε κτίρια σε χαμηλή τιμή
 • εργασίες απόφραξης και συντήρησης του δικτύου αποχέτευσης του Νέου Ψυχικού
 • οικονομική αναγόμωση πυροσβεστήρων για όλα τα κτίρια στο Ψυχικό
 • συντήρηση και επίβλεψη ομαλής λειτουργίας δικτύου φυσικού αερίου
 • έκδοση κοινοχρήστων για πολυκατοικίες στο Ψυχικό
 • κατασκευή και συντήρηση κήπου Παλαιού Ψυχικού
 • συντήρηση ανελκυστήρα σε κτίρια και πολυκατοικίες

Η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες της σε κάθε γειτονιά του Παλαιού Ψυχικού και Νέου Ψυχικού με σεβασμό στον πελάτη, χαμηλό κόστος και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία ώστε να αναλάβουμε κάθε ανάγκη που έχει ένα σύγχρονο κτίριο ή μια πολυκατοικία απαλλάσσοντάς σας έτσι από επιπλέον μπελάδες. Ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα προσφορών που έχουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google