Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Χαλάνδρι - Διαχείριση κτιρίων

Χαλάνδρι έκδοση κοινοχρήστων αλλά και διαχείριση κτιρίων (γραφείων & πολυκατοικιών) σε οικονομικές τιμές. Για κάθε μέρος του Χαλανδρίου προσφέρεται κάθε υπηρεσία που συσχετίζεται με τα κοινόχρηστα έξοδα όπως:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων στην περιοχή του Χαλανδρίου σε πολύ καλές τιμές αλλά και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί μια πολυκατοικία ή μια εταιρεία. Οι έντονοι ρυθμοί της μοντέρνας κοινωνίας δεν επιτρέπουν στον διαχειριστή του κτιρίου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του. Εδώ έρχεται να αναλάβει η εταιρεία μας οι οποία σε οικονομικές τιμές παίρνει το βάρος όλων αυτών των υπηρεσιών. Έτσι εκτός από την έκδοση κοινοχρήστων για κτίρια αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων όπως είσοδοι, κλιμακοστάσια και διάδρομοι αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες. Για όσους από εσάς έχετε κήπο αναλαμβάνουμε και την περιποίηση του ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ακόμα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς αν θέλετε να κάνετε μια ανακαίνιση της πολυκατοικίας σας.

Ρωτήστε μας για τα πακέτα προσφορών που προσφέρουμε για την και πραγματικά δεν θα βρείτε κάτι πιο φτηνό. Στη σελίδα μας θα βρείτε αναλυτικά όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε καθώς και επιπλέον πληροφορίες για την κάθε υπηρεσία. Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων οι οποίοι μας προτιμούν κάθε χρόνο. Η εμπειρία μας και οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς μας καθιστούν πρώτη προτίμηση μεταξύ των ιδιοκτητών διαμερισμάτων στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων στο Χαλάνδρι

Το προσωπικό μας χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό εγγυάται πως η διαχείριση κοινοχρήστων γίνεται χωρίς λάθη που μπορεί να προκαλέσουν προστριβές μεταξύ των ιδιοκτητών αλλά και μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών. Για να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις η εταιρεία μας εκδίδει συγκεντρωτικό ειδοποιητήριο (που αναρτάται στην είσοδο της πολυκατοικίας) στο οποίο εμφανίζονται οι συνολικές δαπάνες και τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε διαμερίσματος ανά κατηγορία. Στο ατομικό ειδοποιητήριο αναγράφονται οι συνολικές δαπάνες, τα χιλιοστά συμμετοχής και το ποσό συμμετοχής ανά κατηγορία. Τέλος μετά την εξόφληση των κοινοχρήστων παραδίδεται απόδειξη εξόφλησης σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Όλες οι εργασίες γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να έρθετε να ελέγξετε όλες τις διαδικασίες και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε. Μετά την έκδοση των κοινοχρήστων παραδίδονται στον χώρο σας και οποιαδήποτε απορία σας λύνεται άμεσα και γρήγορα. Εκτός από τη διαχείριση πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε μέγαρα γραφείων, εμπορικά κέντρα και οικισμούς. Η συνέπειά μας και η ταχύτητα με την οποία σας εξυπηρετούμε είναι αποτέλεσμα της αδιάκοπης παρακολούθησης όλων των εξελίξεων στο τομέα των κοινοχρήστων και των άλλων παροχών. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και υπολογιστικά συστήματα αποφεύγοντας έτσι το ανθρώπινο λάθος.

  Αναλυτικά για κάθε σημείο του Χαλανδρίου προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες για τη διαχείριση του κτιρίου σας και την έκδοση των κοινοχρήστων:

 • απεντομώσεις και απολυμάνσεις σε κτίρια στο Χαλάνδρι
 • συντήρηση και κατασκευή κήπου στο Χαλάνδρι
 • έλεγχος του ηλεκτρικού δικτύου πολυκατοικιών στο Χαλάνδρι
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και πολυκατοικιών Χαλανδρίου
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείων στο Χαλάνδρι
 • καθαρισμός και συντήρηση δεξαμενών πετρελαίου σε πολυκατοικίες στο Χαλάνδρι
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων στο Χαλάνδρι
 • συντήρηση και αποφράξεις αποχετευτικού συστήματος σε πολυκατοικίες του Χαλανδρίου
 • επισκευή υδραυλικών σε κτίρια στο Χαλάνδρι
 • υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες Χαλανδρίου
 • συντήρηση ανελκυστήρα σε κτίρια στο Χαλάνδρι
 • παροχή συμβουλών σε διαχειριστές κτιρίων στο Χαλάνδρι
 • επίβλεψη δικτύου φυσικού αερίου στο Χαλάνδρι
 • διανομή και τροφοδοσία πετρελαίου σε διαμερίσματα στο Χαλάνδρι
 • παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας της θέρμανσης στο Χαλάνδρι
 • επίβλεψη ταρατσών και υπογείων στο Χαλάνδρι

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Χαλανδρίου είναι υπεύθυνη για την έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας σας, των γραφείων ή του εμπορικού κέντρου. Η εταιρεία μας με την πολυετή της πείρα διασφαλίζει τις χαμηλότερες τιμές και την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας. Το μικρό κόστος των υπηρεσιών που παρέχουμε σε συνδυασμό με τον άψογο επαγγελματισμό μας και την πείρα μας στον τομέα έκδοσης κοινοχρήστων μας έχουν κάνει πρώτους στις επιλογές των διαχειριστών στο Χαλάνδρι. Η μεγάλη γκάμα των δραστηριοτήτων μας, μας επιτρέπει να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφαιρώντας σας τον πονοκέφαλο εύρεσης πολλών διαφορετικών επαγγελματιών για να καλύψετε τις ανάγκες του κτιρίου σας. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε απορία αλλά και για να μάθετε για τα πακέτα προσφορών μας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google