Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Συντήρηση καυστήρων - Λέβητας φυσικού αερίου & πετρελαίου

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών που αφορούν την πολυκατοικία στο σύνολο της. Από τη συντήρηση του καυστήρα θέρμανσης και ολόκληρου του λεβητοστασίου, μέχρι την έκδοση κοινοχρήστων, τη προσφορά λογισμικών για τον υπολογισμό τους, την απολύμανση – απεντόμωση, τη καθαριότητα, τη πυρασφάλεια και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων, τη διανομή πετρελαίου και τον καλλωπισμό του κήπου, της πυλωτής και των ακάλυπτων χώρων, η εταιρία μας προσφέρει μεμονωμένα όλες αυτές τις υπηρεσίες αλλά και σε πακέτα προσφορών, πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης καυστήρων θέρμανσης (service boiler) για κάθε τύπο λέβητα πετρελαίου ή λέβητα φυσικού αερίου σε Αθήνα αλλά και κάθε περιοχή στην Αττική. Όπου επίσης απαιτείται, αντικαθιστούμε τα παλαιά συστήματα λέβητα θέρμανσης με νέα σύγχρονα μπόιλερ που είναι και πιο οικολογικά (με περιορισμένη εκπομπή καυσαερίων) αλλά και πιο οικονομικά (μικρότερη κατανάλωση καυσίμου).

Το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συντήρηση και εγκατάσταση όλων των ειδών των καυστήρων και boiler, είτε αυτά αφορούν μονοκατοικίες και πολυκατοικίες με αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση, με φυσικό αέριο ή πετρέλαιο. Η εταιρεία μας βάζοντας ψηλά τον πήχη στη συντήρηση καυστήρα, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την Ευρωπαϊκή και εγχώρια νομοθεσία του Υπουργείου Βιομηχανίας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές της Αττικής όπως για παράδειγμα στο Μενίδι, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Χολαργό, στο Παλαιό Φάληρο, στη Κηφισιά, στο Αιγάλεω, στη Γλυφάδα, στο Χαλάνδρι, στους Θρακομακεδόνες, στη Καλλιθέα, στο Χαϊδάρι, στο Περιστέρι, στο Γαλάτσι, στο Μαρούσι στο Πειραιά αλλά και στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας αγγίζουν τιμές κόστους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να γίνεται συντήρηση στο λέβητα μία φορά το χρόνο και συνήθως τους μήνες Απρίλιο – Μάιο. Εμείς είμαστε 24ώρες το 24ώρο διαθέσιμοι για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τον καυστήρα σας. Άμεσα καθαρίζουμε τον λέβητα σας και κάνουμε μέτρηση των καυσαερίων. Εδώ να σημειώσουμε ότι η έκδοση φύλλου ΠΕΡΠΑ είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο.

Με τις παραπάνω εργασίες εξασφαλίζουμε στον καυστήρα πετρελαίου την βέλτιστη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε και την εξοικονόμηση καυσίμων άρα και των χρημάτων σας αφού ο καυστήρας θέρμανσης χωρίς συντήρηση δουλεύει σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Είναι επίσης σημαντική η συντήρηση του λέβητα καθώς έτσι παρατείνεται η ζωή του καυστήρα και η εύρυθμη λειτουργία του.

Ακόμη το service μας περιλαμβάνει τον καθαρισμό της καμινάδας ενώ διαθέτουμε τους καλύτερους ηλεκτρονικούς μετρητές για την σωστή ρύθμιση του καυστήρα. Όλες μας οι μετρήσεις καταχωρούνται στο πρόγραμμα μας. Ειδικά σε εγκαταστάσεις με συνολική θερμική ισχύ μεγαλύτερη ή ίση με 400.000 Kcal/h είναι απαραίτητες οι μετρήσεις μια φορά το μήνα.

Πολύ σημαντική εργασία στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είναι ο τακτικός έλεγχος για τη στεγανότητα του δικτύου φυσικού αερίου αφού προτεραιότητα μας είναι η δική σας ασφάλεια. Ο καθαρισμός ολόκληρου του λεβητοστασίου από το έμπειρο προσωπικό μας, ιδιαίτερα των εύφλεκτων υλικών δίνει σιγουριά στους πελάτες μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η άριστη συνεργασία τόσα χρόνια με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, χώρους εστίασης, πολυκατοικίες αλλά και Δήμους.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης, έχουμε φροντίσει να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο χαμηλές τιμές σε Αθήνα αλλά και κάθε προάστιο των Αθηνών. Μεταξύ άλλων προσφέρουμε:

  • Τον καθαρισμό του σπινθηριστή, του ιονιστή και του θαλάμου καύσης.
  • Τον έλεγχο που αφορά τη στεγανότητα της καμινάδας.
  • Έκδοση φύλλων ελέγχου με την ανάλυση καυσαερίων που εκπέμπει ο λέβητας (μπόιλερ).
  • Γενικούς ελέγχους για την ομαλή λειτουργία του καυστήρα και του boiler.
  • Έλεγχος δοχείου διαστολής και εφόσον χρειαστεί πλήρωση με αέρα.
  • Τοποθέτηση αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης και εγκατάσταση τους.
  • Καθαρισμός όλων των εξαρτημάτων σε καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου και ρύθμιση τους.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google