Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Καλλιθέα - Διαχείριση κτιρίων

Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης κτιρίων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων στην περιοχή της Καλλιθέας. Η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε καλύπτουν τις ανάγκες οικογενειακών και μη πολυκατοικιών, μεγάρων γραφείων και εταιρειών. Η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας πολυκατοικίας στηρίζοντας πολύπλευρους τομείς δραστηριοτήτων όπως προμήθεια και διανομή πετρελαίου θέρμανσης, συντήρηση κήπου ή έλεγχος του αποχετευτικού δικτύου. Οι τεχνικοί μας έχοντας άριστη τεχνογνωσία προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες σε τιμές ασυναγώνιστες. Όλες τις παροχές μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στη σελίδα μας και για οποιοδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα προσφορών σε χαμηλό κόστος ώστε να καλύψετε καλύτερα τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίες έχουν σαν βασικές αρχές τη γρήγορη εξυπηρέτηση και την υπευθυνότητα. Οι μόνιμοι πελάτες μας στις συνοικίες της Καλλιθέας Τζιτζιφιές, Χαροκόπου, Χρυσάκη, λόφος Φιλαρέτου και Σταθμός ΗΣΑΠ αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της άριστης δουλειάς που γίνεται στην εταιρεία μας.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων στην Καλλιθέα Αττικής

Η καθημερινότητα σήμερα δεν επιτρέπει για πολύ ελεύθερο χρόνο και έτσι το ρόλο του διαχειριστή πολλές φορές δεν θέλει να τον αναλάβει κανένας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Επίσης είναι μια υπεύθυνη θέση στην οποία κάποιος καλείται να διαχειριστεί μεγάλο ποσό χρημάτων όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Δυστυχώς έχουμε διαπιστώσει πως πολλές φορές οι διαχειριστές μη γνωρίζοντας το νομικό πλαίσιο κάνουν λάθη χρεώνοντας έτσι τους ενοικιαστές και τους ιδιοκτήτες με επιπλέον ποσά. Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο λογισμικό κάνουν την έκδοση κοινοχρήστων αδιάβλητη και δεν υπεισέρχεται καμία περίπτωση για ανθρώπινο λάθος που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μεταξύ των ιδιοκτητών διαμερισμάτων. Για να υπάρχει η απόλυτη διαφάνεια η εταιρεία μας εκδίδει ατομικά ειδοποιητήρια στα οποία φαίνονται οι συνολικές δαπάνες, τα χιλιοστά συμμετοχής και το ποσό συμμετοχής ανά κατηγορία ενώ μετά την είσπραξή δίδεται απόδειξη στους ενοικιαστές και στους ιδιοκτήτες. Επίσης σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο εκδίδεται και ένας πίνακας κοινοχρήστων για ανάρτηση στην πολυκατοικία στον οποίο αναγράφονται οι συνολικές δαπάνες και τα χιλιοστά συμμετοχής ανά κατηγορία. Σε περίπτωση που θέλετε μπορείτε να έρθετε και να ελέγξετε τα προγράμματα και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούμε. Ακολουθώντας τον παλμό της σημερινής εποχής σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς στην πιο οικονομική τιμή.

  Για την περιοχή της Καλλιθέας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της πολυκατοικίας και την έκδοση κοινοχρήστων:

 • συμβουλευτική σε διαχειριστές πολυκατοικιών στην Καλλιθέα
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων Καλλιθέας
 • καθαρισμός πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων στην Καλλιθέα
 • απεντομώσεις και απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα στην Καλλιθέα
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείων στην Καλλιθέα
 • απόφραξη του αποχετευτικού συστήματος σε κτίρια στην Καλλιθέα
 • καθαρισμός και συντήρηση δεξαμενών πετρελαίου σε πολυκατοικίες της Καλλιθέας
 • συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου πολυκατοικιών στην Καλλιθέα
 • συντήρηση και κατασκευή κήπου στην Καλλιθέα Αττικής
 • συντήρηση υδραυλικών και αποχέτευσης Καλλιθέας
 • υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες στην Καλλιθέα
 • επίβλεψη ταρατσών, πιλοτών και υπογείων σε πολυκατοικίες στην Καλλιθέα
 • επίβλεψη δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια της Καλλιθέας
 • διανομή και τροφοδοσία πετρελαίου σε διαμερίσματα στην Καλλιθέα
 • παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας της θέρμανσης στην Καλλιθέα
 • συντήρηση ανελκυστήρα σε κτίρια στην Καλλιθέα

Η περιοχή που εξυπηρετούμε είναι η Καλλιθέα Αττικής καθώς και οι γειτονιές της Χαροκόπου, Τζιτζιφιές, λόφος Φιλαρέτου, Χρυσάκη και Σταθμός ΗΣΑΠ. Με υπευθυνότητα, εμπειρία και ταχύτητα αναλαμβάνουμε την έκδοση κοινοχρήστων και την διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων. Με τον μέγιστο δυνατό επαγγελματισμό με αρχή το “φθηνά και ποιοτικά” ερχόμαστε στην πολυκατοικία σας ή το κτίριό σας για να σας απαλλάξουμε από τον μπελά των κοινοχρήστων. Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο οικονομική για εσάς εξυπηρέτηση έχουμε δημιουργήσει πακέτα προσφορών που συνδυάζουν όλες τις υπηρεσίες και παροχές που είναι απαραίτητες στην πολυκατοικία σας. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας και αποκλείετε να φύγετε δυσαρεστημένοι.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google