Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Αρτέμιδα - Λούτσα | Διαχείριση κτιρίων

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που προτιμούν να αναθέσουν την έκδοση κοινοχρήστων του κτιρίου τους σε μια εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων. Πλέον η σωστή διαχείριση ενός κτιρίου στη Λούτσα έχει γίνει μια πολύπλοκη διαδικασία με αποτέλεσμα ο διαχειριστής της πολυκατοικίας να αδυνατεί να υπολογίσει ορθά τα επιμέρους κόστη για κάθε διαμέρισμα.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνει το φόρτο εργασίας που χρειάζεται η διαχείριση μιας πολυκατοικίας με μικρό κόστος Ο ρόλος του διαχειριστή γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος ενώ χρειάζεται να διαχειριστεί συχνά μεγάλα χρηματικά ποσά. Επιπλέον η καθημερινότητα αφήνει όλο και λιγότερο χρόνο διαθέσιμο για για την ανάληψη αυτού του καθήκοντος με αποτέλεσμα πολλές πολυκατοικίες να μην βρίσκουν διαχειριστή. Εμείς με χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε την διαχείριση κτηιρίων και οικοδομών στην Αρτέμιδα.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων στη Λούτσα

Η δραστηριοποίησή μας στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων μας έχει επιτρέψει να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες οι οποίες σχετίζονται με τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στην Αρτέμιδα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσες περισσότερες παροχές χρειάζεται ένα κτήριο για δώσει λύση σε άμεσες και έμμεσες ανάγκες εδραιώνοντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίες με τους πελάτες μας στη Λούτσα.

  Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην περιοχή της Αρτέμιδας οικονομικά είναι οι παρακάτω:

 • συνεργεία ανακαίνισης κτιρίων στη Λούτσα
 • ελαιοχρωματισμοί οικοδομών και πολυκατοικιών φτηνά
 • εργασίες συντήρησης και καθαρισμού λέβητα και δεξαμενών πετρελαίου θέρμανσης
 • έκδοση κοινοχρήστων σε χαμηλές τιμές
 • παροχή συμβουλών σε διαχειριστές πολυκατοικιών στην Αρτέμιδα
 • συνεργείο καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας
 • συντήρηση και απόφραξη δικτύου αποχέτευσης
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων
 • συντήρηση ανελκυστήρα
 • διανομή πετρελαίου σε κτίρια στη Λούτσα
 • εξειδικευμένο συνεργείο κατασκευής και συντήρησης κήπου

Έκδοση κοινοχρήστων στη Λούτσα

Το σημαντικότερο και το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς ενός διαχειριστή πολυκατοικίας είναι η έκδοση των κοινοχρήστων και η κατανομή του ανάλογου ποσού σε κάθε διαμέρισμα. Ο υπολογισμός γίνεται με τη χρήση ειδικών συντελεστών (χιλιοστά συμμετοχής), ξεχωριστών για το κάθε διαμέρισμα. Βάση αυτών γίνεται η κατανομή του πετρελαίου θέρμανσης, του ηλεκτρικού ρεύματος, του ασανσέρ και της καθαριότητας. Εκτός αυτού πολύ συχνά προκύπτουν άμεσες ανάγκες, όπως κάποια εργασία συντήρησης ή αποκατάστασης, τα οποία πρέπει να τα αναλάβει ο διαχειριστής της οικοδομής στη Λούτσα και να υπολογίσει το κόστος που αναλογεί σε κάθε διαμέρισμα.

Είναι λοιπόν φανερό πως ο ρόλος του διαχειριστή μιας πολυκατοικίας στην Αρτέμιδα απαιτεί χρόνο και προσοχή, από τη στιγμή που πολλές φορές υπάρχουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Η εταιρεία μας σας απαλλάσσει από αυτόν τον φόρτο της εργασίας προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Διαθέτουμε ειδικό λογισμικό το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε τον υπολογισμό και την έκδοση κοινοχρήστων στη Λούτσα, μια αδιάβλητη διαδικασία στην οποία δεν υπάρχει περίπτωση λάθους. Για κάθε πολυκατοικία εκδίδουμε έναν συγκεντρωτικό πίνακα κοινοχρήστων, στον οποίο αναγράφονται και τα χιλιοστά συμμετοχής του κάθε διαμερίσματος καθώς και ατομικά ειδοποιητήρια.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google