Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Γλυκά Νερά - Διαχείριση κτιρίων

Είναι γεγονός ότι χρόνο με τον χρόνο εξαλείφεται το ενδιαφέρον των συνιδιοκτητών για την ανάληψη της διαχείρισης του κτιρίου που μένουν ή στεγάζουν την επιχείρησή τους.

Οι ρυθμοί της ζωής έχουν γίνει έντονοι και γρήγοροι και η νομοθεσία περίπλοκη. Ορισμένοι ένοικοι ή ιδιοκτήτες αδυνατούν στην αποπληρωμή των κοινοχρήστων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών στα Γλυκά Νερά.

Ένα επίσης δύσκολο κομμάτι είναι ο υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων δαπανών. Η ομάδα του Koinoxrista Info έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να αντιμετωπίσει με συνέπεια και επαγγελματισμό όλα τα προβλήματα που συναντά κάποιος σε μια πολυκατοικία. Διαθέτουμε συνεργεία όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία τους ζητηθεί με πολύ χαμηλό κόστος.

Ελέγχουμε τα κτίρια στην περιοχή των Γλυκών Νερών σε τακτά χρονικά διαστήματα και τακτοποιούμε άμεσα όποια προβλήματα υπάρξουν. Διευθετούμε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις (υπολογισμός, έκδοση, είσπραξη και αποπληρωμή των κοινοχρήστων). Οργανώνουμε τακτικές συναντήσεις για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων.

Οι σύμβουλοι της εταιρείας μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην κατανόηση νομικών ζητημάτων όπως επίσης και στην διευκόλυνση υπολογισμού κοινοχρήστων δαπανών. Όλοι οι ένοικοι / ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, για οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει, όλο το 24ωρο.

Διαχείριση πολυκατοικιών στα Γλυκά Νερά

Ο ιδιοκτήτης ή η εκλεγμένη επιτροπή μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία μας και να μας εξουσιοδοτήσει ώστε να αναλάβουμε την διαχείριση του κτηρίου στα Γλυκά Νερά.

Κάποιες από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι η μέριμνα για την έκδοση των κοινόχρηστων λογαριασμών, σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες του μήνα που αναγράφονται επάνω στον λογαριασμό των κοινοχρήστων.

Φροντίζουμε για την συντήρηση και σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας και προβαίνουμε άμεσα στην οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί. Προληπτικός έλεγχος γίνεται μια φορά την εβδομάδα από υπάλληλο της εταιρείας μας. Αναλαμβάνουμε την αγορά και την παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της πολυκατοικίας.

Επιπλέον προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες:

 • Συντήρηση ή επισκευή ανελκυστήρα.
 • Ελαιοχρωματισμοί κοινόχρηστων χώρων.
 • Αποφράξεις και εκκενώσεις βόθρων.
 • Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες – Απεντομώσεις.
 • Καθαρισμοί τζακιών.
 • Αναγόμωση και έλεγχος πυροσβεστήρων.
 • Συντήρηση συστημάτων θέρμανσης(λέβητα – καυστήρα).
 • Συντήρηση κήπου και κοπή δέντρων.
 • Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων.
 • Υπηρεσίες και έκδοση κοινοχρήστων.
 • Εξόφληση των κοινοχρήστων λογαριασμών του κτιρίου (ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ – φυσικού αερίου).
 • Διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων κτιρίου σε δημόσιους φορείς και εκπροσώπηση στις αρχές.
 • Οικονομική διαχείριση κτιρίου και τήρηση βιβλίου εσόδων - εξόδων της πολυκατοικίας.

Έκδοση κοινοχρήστων στα Γλυκά Νερά

Η εταιρεία μας Koinoxrista Info διαθέτει το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις σύγχρονης κατοικίας. Τα έντυπά μας είναι αναλυτικά και κατανοητά ώστε να μην αφήνουν απορίες στον διαχειριστή, τον ένοικο ή τον ιδιοκτήτη ενός κτιρίου στα Γλυκά Νερά. Ο τρόπος των υπολογισμών γίνεται με τα όσα ορίζει η μελέτη του μηχανικού του κτιρίου.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση κοινοχρήστων για την πολυκατοικία σας απλά, γρήγορα και αξιόπιστα, παρέχοντάς σας δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα, και από μία απόδειξη για τον ενοικιαστή και μία για τον ιδιοκτήτη. Μετά από την έκδοση κοινοχρήστων ακολουθεί η διανομή των ειδοποιητηρίων και η είσπραξη.

Στις υπηρεσίες της εταιρείας μας στα Γλυκά Νερά συμπεριλαμβάνονται οι πληρωμές λογαριασμών και συνεργείων, αλλά και η αποκατάσταση ζημιών ή βλαβών. Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται από τους έμπειρους συνεργάτες μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google