Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Εκκενώσεις βόθρων

Σε περίπτωση που μια πολυκατοικία δεν είναι συνδεδεμένη με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο τότε η εκκένωση και ο καθαρισμός βόθρου είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Όταν γίνονται σωστά οι διαδικασίες αυτές τότε ο βόθρος λειτουργεί καλύτερα, αποφεύγονται οι μολύνσεις αλλά και η κακοσμία που πολλές φορές συνοδεύει τον βόθρο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκκένωση βόθρου προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την Αττική, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Για τη σωστή εκκένωση βόθρου η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και ακολουθεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τα εξειδικευμένα μας συνεργεία έρχονται στην πολυκατοικία, την μονοκατοικία ή όπου αλλού χρειάζεται με το ειδικό βυτίο εκκενώσεων. Αφού γίνει η εκκένωση με τον πλέον σίγουρο τρόπο ώστε να αποφευχθούν διαρροές στο υπόγειο ή άλλον κοινόχρηστο χώρο το βυτιοφόρο όχημα αναλαμβάνει τη μεταφορά των λυμάτων. Στη συνέχεια ακολουθεί ο καθαρισμός του βόθρου από υπολείμματα, όπως το πουρί ή άλλα στερεά απόβλητα και τέλος γίνεται απολύμανση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε εσείς ή ο διαχειριστής της πολυκατοικίας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα με ένα πακέτο προσφορών.

Υπάρχουν δύο τύποι βόθρων οι στεγανοί και οι απορροφητικοί. Παρότι η χρήση ενός απορροφητικού φαίνεται σαν ιδανική λύση, αφού έτσι μειώνεται η συχνότητα που χρειάζεται άδειασμα ο βόθρος, εντούτοις στην πράξη τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Καθώς περνάνε τα χρόνια η απορροφητικότητα του βόθρου μειώνεται με αποτέλεσμα να εμφανίζονται συχνά διαρροές και υπερχειλίσεις των λυμάτων σε υπόγεια ή άλλους κοινόχρηστους χώρους ενώ επιπροσθέτως αποτελούν και σημαντική πηγή μόλυνσης για το περιβάλλον. Για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του είναι απαραίτητο να γίνεται συχνά καθαρισμός και εκκένωση βόθρου.

Ο λόγος για τον οποίο οι απορροφητικοί βόθροι χάνουν γρήγορα την απορροφητικότητά τους είναι πως στα τοιχώματά αλλά και στον πάτους τους συσσωρεύεται πουρί. Το στρώμα που δημιουργείται είναι αδιαπέραστο και εάν δεν υπάρξει ο σωστός καθαρισμός του βόθρου συνεχώς θα αυξάνεται. Κύρια αίτια για τη δημιουργία του είναι τα λίπη από την κουζίνα και τα σαπούνια. Για να αυξήσετε το χρόνο ζωής τόσο του στεγανού όσο και του απορροφητικού βόθρου υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές όπως ότι δεν πρέπει να πετιούνται λίπη και τρόφιμα μέσα στις αποχετεύσεις όπως και άλλα μικροαντικείμενα και χαρτιά στις λεκάνες. Όλα τα παραπάνω είναι αδύνατον να διασπαστούν οδηγώντας συχνά στο φράξιμο του βόθρου, το βούλωμα των σωληνώσεων και την υπερχείλιση των λυμάτων. Αυτό εκτός από την δυσοσμία αποτελεί και εστία μόλυνσης για την πολυκατοικία, τα διαμερίσματα αλλά και τους γείτονες. Ακόμα μεγάλη προσοχή πρέπει να δίνουμε στα καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο μιας και πολλά από αυτά μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα, σκοτώνοντας τα ωφέλημα βακτήρια τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του βόθρου.

Η κατανομή των εξόδων σε μια πολυκατοικία για το άδειασμα του βόθρου στα διαμερίσματα προστίθεται ως δαπάνη στα κοινόχρηστα έξοδα. Ο υπολογισμός της κατανομής με την οποία επιβαρύνεται το κάθε νοικοκυριό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: βάση των χιλιοστών της κάθε ιδιοκτησία, βάση των κατοίκων ανά διαμέρισμα και βάση των μετρήσεων των υδρομέτρων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο έχει καθοριστεί από το καταστατικό της πολυκατοικίας. Σε κάθε περίπτωση υπεύθυνοι για την σωστή κατανομή είναι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ή η εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων.

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και διαθέτει ιδικά βυτία εκκενώσεων μεγάλης χωρητικότητας για να μην υπάρχουν διαρροές. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, την Αθήνα και τον Πειραιά 24 ώρες το 24ωρο με ταχύτητα και πάντα με χαμηλό κόστος. Το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο και εκπαιδευμένο στη χρήση όλων των σύγχρονων μηχανημάτων. Η άριστη εξυπηρέτησή μας, η άψογη δουλειά που κάνουμε και ο επαγγελματισμός μας είναι ο λόγος που βρισκόμαστε ψηλά στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αττικής που είναι χωρίς αποχέτευση. Συνεργαστείτε μαζί μας και θα ξεχάσετε για καιρό το άδειασμα του βόθρου της πολυκατοικίας ή του καταστήματός σας. Αναλαμβάνουμε το άδειασμα βόθρου φτηνά από πολυκατοικίες, σχολεία, ιδιόκτητες κατοικίες, δημόσιους οργανισμούς, καταστήματα και εκπαιδευτήρια.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google