Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Πυροσβεστήρες και πυροπροστασία

Η εταιρεία μας χρόνια τώρα πρωτοπορεί στην πυροπροστασία καθώς και τη διαχείριση πολυκατοικιών σε Πειραιά, Αθήνα και Αττική ενώ προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Θέλοντας να προσφέρουμε όλη την γκάμα των υπηρεσιών που αφορούν την διαχείριση μιας πολυκατοικίας, προσφέρουμε την μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων, τη διανομή πετρελαίου, τα τελευταίας τεχνολογίας λογισμικά μας που επιτρέπουν τον ακριβή καταμερισμό δαπανών και κοινοχρήστων, τις απολυμάνσεις και απεντομώσεις, τη καθαριότητα, τη συντήρηση καυστήρων και λεβήτων, τον καλλωπισμό της πυλωτής, του κήπου και όλων των ακάλυπτων χώρων. Φροντίζοντας για την ασφάλεια σας προσφέρουμε και υπηρεσίες πυρασφάλειας - πυροπροστασίας και αναγομώσεις πυροσβεστήρων.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε πολυκατοικία, μονοκατοικία αλλά και όλα τα κτίρια, από χώρους εστίασης μέχρι δημόσια, να διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας. Άλλωστε το νομικό πλαίσιο είναι σαφές και επιβάλλει την εγκατάσταση πυροσβεστήρων, πυροσβεστικών φωλιών, ανιχνευτών πυρκαγιάς κ.α. ώστε να εξασφαλίζεται πλήρως η σωματική ακεραιότητα των ενοίκων ενός κτηρίου σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, οι πιθανότητες εκδήλωσης φωτιάς είναι πολύ μεγάλες σε κτήρια και πολυκατοικίες όπου μένει πολύς κόσμος και έτσι η πυροπροστασία καθιστάται απαραίτητη. Το λεβητοστάσιο, ο κεντρικός πίνακας της ΔΕΗ, οι κουζίνες των διαμερισμάτων και γενικότερα οι οικιακές συσκευές αποτελούν πιθανές εστίες για την εκδήλωση πυρκαγιάς, κυρίως λόγο των βραχυκυκλωμάτων αλλά και απροσεξίας των ενοίκων. Ειδικά ο χώρος του λεβητοστασίου και του καυστήρα πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας, πρόληψης και καταπολέμησης πυρκαγιών καθώς η παρουσία καύσιμων υλών αποτελεί πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Η εταιρεία μας διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο τομέα της πυρόσβεσης και πυρασφάλειας ενώ μόνο τυχαία δεν είναι η συνεργασία μας με μεγάλους χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεγάλες επαγγελματικές κουζίνες αλλά και δημόσια κτήρια και πλοία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας μαζί με το κλιμάκια των πολιτικών μηχανικών ώστε να προσαρμόσει το σύστημα της πυρασφάλειας στις δικές σας ανάγκες Οι χαμηλές τιμές μας και οι πρώτης ποιότητας υπηρεσίες μας, μας έχουν φέρει πρώτους στο χώρο της πυρασφάλειας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων προσφέρουμε επίσης την τοποθέτηση καινούριων πυροσβεστήρων και τοποθέτηση βαλβίδων ασφαλείας σε παλιά μοντέλα. Για την ασφάλεια του λεβητοστασίου υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου 12κιλου πυροσβεστήρα οροφής αλλά και η τοποθέτηση 6κιλων πυροσβεστήρων χειρός σε κάθε όροφο της οικοδομής. Εκπονούμε σχέδια και μελέτες εκτίμησης κινδύνων για όλα τα κτίρια ενώ προβλέπεται και η τακτική συντήρηση του συστήματος πυρασφάλειας στην ολότητα του.

Μία άλλη σημαντική καινοτομία της εταιρίας μας είναι η εγκατάσταση ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας ασφαλείας που επιτρέπει την αυτόματη διακοπή της ροής των καυσίμων σε περίπτωση φωτιάς. Με τους τροχήλατους και εύχρηστους πυροσβεστήρες μας μπορείτε πολύ εύκολα να κατασβήσετε κάθε εστία πυρκαγιάς ενώ όλα τα υλικά και σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO.

Στην εταιρεία μας εκτός από την τεράστια γκάμα πυροσβεστήρων που προσφέρουμε – πυροσβεστήρες σκόνης που χρησιμοποιούν σκόνη για την κατάσβεση, πυροσβεστήρες νερού, πυροσβεστήρες μηχανικού αφρού και πυροσβεστήρες 5 αλογονούχων υδρογονανθράκων κ.α. - διαθέτουμε και τα καλύτερα μηχανήματα πυρανιχνευτών: ανιχνευτές φλόγας και θερμοδιαφορικοί ανιχνευτές, ανιχνευτές ιονισμού, καπνού, μέγιστης θερμοκρασίας κ.α. Επίσης προσφέρουμε πυράντεχα κουφώματα, πόρτες και παράθυρα παντός τύπου.

Εξυπηρετούμε σχεδόν το σύνολο της Αθήνας και της Αττικής εντός 24ώρου σε οποιοδήποτε υπηρεσία πυροπροστασίας. Μεταξύ άλλων δραστηριοποιούμαστε στις παρακάτω περιοχές: Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, Γλυφάδα, Κερατσίνι, Περιστέρι, Νέα Ιωνία, Άνω Λιόσια, Γαλάτσι, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Γέρακα, Κηφισιά, Νίκαια, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Σπάτα, Μελίσσια, Ζωγράφου, Χαϊδάρι, Θρακομακεδόνες, Μενίδι, Γέρακα, Ίλιον, Πειραιά, Νέα Λιόσια, Κερατσίνι, Νέο Ηράκλειο, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά το κέντρο της Αθήνας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης, έχουμε ρίξει κατακόρυφα τις τιμές μας όχι μόνο στην προμήθεια, τοποθέτηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων αλλά και στα συστήματα πυρασφάλειας στην ολότητα τους.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google