Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Πρόγραμμα κοινοχρήστων (Λογισμικό έκδοσης)

Η εταιρία μας, μετά από τόσα χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο της διαχείρισης είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από το καθένα ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα υπολογισμού κοινοχρήστων, το πιο εύχρηστο αλλά και το πιο ακριβές. Παρά την πληθώρα των διαθέσιμων προγραμμάτων στην αγορά μπορούμε να σας παρέχουμε αυτό που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Τα λογισμικά μας που αφορούν τον υπολογισμό των κοινοχρήστων, είναι έτσι προγραμματισμένα ώστε να γίνονται από όλους κατανοητά.

Το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ιστορικό μέσα στο πρόγραμμα μας. Επίσης για το κάθε διαμέρισμα υπάρχουν αναλυτικά τα χιλιοστά της θέρμανσης που το επιβαρύνουν, των κοινοχρήστων χώρων, όπως ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ αλλά και αναλυτικές στήλες με τον υπολογισμό της δαπάνης για την καθαριότητα, τη συντήρηση ανελκυστήρα και άλλες έκτατες εργασίες.

Είμαστε τόσο σίγουροι για τις υπηρεσίες μας που μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς οι ίδιοι τις εφαρμογές μας on – line και να πειστείτε για το πόσο αδιάβλητα είναι τα προγράμματά μας, αφού αποκλείεται η παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Οι περιοχές που ήδη εξυπηρετούμε σε ολόκληρη την Αττική, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Μενίδι, Παλαιό Φάληρο, Πειραιάς, Θρακομακεδόνες, Περιστέρι, Γαλάτσι, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Καλλιθέα αλλά και το κέντρο της Αθήνας είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.

Το λογισμικό και τα βοηθητικά προγράμματα με πρόσθετες λειτουργίες (plug – ins) που χρησιμοποιούμε για τον υπολογισμό και την έκδοση κοινοχρήστων, σας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα ενώ εκμηδενίζουν κάθε πιθανότητα λάθους. Έχοντας ακόμα αμείωτο το μεράκι για την διαχείριση των πολυκατοικιών, παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις, προσφέροντας σας τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες στο χώρο. Το λογισμικό μας και τα προγράμματα υπολογισμού δαπανών, εκτός από τον απόλυτα ακριβή καταμερισμό των κοινοχρήστων, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν ένοικο, αφού έχει υπεραναλυτικούς πίνακες όπου καταγράφετε και επεξηγείται η κάθε δαπάνη.

Ένα από τα πιο απλά λογισμικά που χρησιμοποιούνται είναι το πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων excel που το γνωρίζουν αρκετοί καθώς είναι εγκατεστημένο στους πιο πολλούς υπολογιστές. Το υπολογιστικό φύλλο excel χρησιμοποιεί αρκετά κελιά που ταξινομούνται σε οριζόντια και κάθετη διάταξη. Έτσι μπορούμε να σχηματίσουμε στήλες εξόδων ανά διαμέρισμα ή ιδιοκτήτη και με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται ο υπολογισμός κοινοχρήστων δαπανών.

Επίσης, το πρόγραμμα υπολογισμού κοινοχρήστων που χρησιμοποιούμε έχει τη δυνατότητα να κρατάει ιστορικό των τελευταίων ετών, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκεται με χαρτιά και λογαριασμούς οι οποίοι είναι εύκολο να χαθούν και να μας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες. Η μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων είναι πλέον απαρραίτητη στον κάθε διαχειριστή διαμερισμάτων καθώς προσδίδει αξιοπιστία και εξοικονομεί χρόνο.

Αφού το λογισμικό υπολογισμού κοινοχρήστων ετοιμάσει την εργασία που έχει αναλάβει, ένας από τους συνεργάτες μας έρχεται στο χώρο σας και τοιχοκολλεί στην είσοδο της πολυκατοικίας τον πίνακα των δαπανών ενώ παράλληλα μοιράζεται σε κάθε διαμέρισμα το ποσό οφειλής. Εάν οι ένοικοι το επιθυμούν, οι συνεργάτες μας μπορούν να δίνουν τους πίνακες προς τοιχοκόλληση στον διαχειριστή της πολυκατοικίας, αν και για δεοντολογικούς λόγους και λόγους διαφάνειας αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου εμείς όλες τις σχετικές εργασίες.

Στις αποδείξεις και στα παραστατικά υπάρχει πρόβλεψη ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα και να επεξηγούνται όροι όπως τα Ei (Χιλιοστά θέρμανσης) Fi (Συντελεστής απωλειών) ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για την οικονομική επιβάρυνση των ενοίκων.

Το λογισμικό υπολογισμό κοινοχρήστων προσφέρεται όχι μόνο σε πολυκατοικίες και κτίρια που διαθέτουν κεντρικό σύστημα θέρμανσης αλλά και για οικοδομές με αυτόνομη θέρμανση. Σε όλες τις περιπτώσεις το πρόγραμμα μας είναι αδιάβλητο και εκμηδενίζει κάθε πιθανότητα λάθους. Μπορείτε να μας καλέσετε στο χώρο σας και δίνοντας μας τους πίνακες συνιδιοκτησίας του κτιρίου και τον πίνακα της κεντρικής θέρμανσης ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία μας.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google