Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Έκδοση κοινοχρήστων

Η εταιρίας μας, χάρη στην πολυετή της εμπειρία στο χώρο της διαχείρισης πολυκατοικιών και οικοδομών προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών που αφορούν τα κτίρια στο σύνολο τους σε Αθήνα και όλη την περιφέρεια Αττικής.

Η έκδοση κοινοχρήστων αποτελεί την βάση πάνω στην οποία έχουμε εξελίξει και τις υπόλοιπες παροχές μας. Παρακολουθούμε αδιάκοπα τις εξελίξεις στον τομέα αυτό και γι’αυτό διαθέτουμε τα καλύτερα λογισμικά που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους.

Στην διαδικασία υπολογισμού και έκδοσης κοινοχρήστων, δεν υπάρχει η παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Όλες οι εργασίες, από την αρχή έως το τέλος, γίνονται με απόλυτα διαφάνεια. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσουμε είναι να μας αποστείλετε τον πίνακα που αφορά το ποσοστό της συνιδιοκτησίας του κτιρίου και τον πίνακα που αφορά την θέρμανση. Τέλος πρέπει να μας αναφέρετε την ακριβή περιοχή του κτιρίου στην Αθήνα, Πειραιά ή άλλο προάστιο των Αθηνών.

Θέλοντας να σας γλιτώσουμε από κόπο και χρόνο, επισκεπτόμαστε εμείς τον χώρο σας για την συλλογή των προαναφερθέντων πινάκων τους οποίους έχει συνήθως στην κατοχή του ο διαχειριστής από τον μηχανικό. Οι πίνακες αυτοί ορίζουν επίσης και τον καταμερισμό των εξόδων και για τους κοινοχρήστους χώρους όπως ο ακάλυπτος.

Η μηχανογράφηση και ο καταμερισμός των χρημάτων που προορίζονται για κοινόχρηστα έξοδα μπορούν να γίνουν μπροστά στα μάτια σας, αφού σας παρέχουμε άμεση επίδειξη των προγραμμάτων και των λογισμικών μας. Έτσι η όποια αμφιβολία εξαλείφεται πλήρως.

Μόλις τα κοινόχρηστα εκδοθούνε, ένας από τους συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σας και σας παραδίδουν τους σχετικούς πίνακες. Οι πίνακες αυτοί γίνονται κατανοητοί από όλους τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών. Η μηχανογράφηση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιτρέπει την ύπαρξη αμφιβολιών και αποριών. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε και εσείς από την εταιρία μας για την παραλαβή τους. Είναι χαρά μας να αναπτύσσουμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας σε κάθε γειτονιά της Αθήνας ή άλλης περιοχής της Αττικής.

Το σύστημα μας είναι πλήρως αδιάβλητο γεγονός που αποδεικνύεται και από την πιστοποίηση ISO που διαθέτει αλλά και ότι είναι καταχωρημένο στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η εταιρία μας εκτός από τις αποδείξεις που δίνει σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, αναρτά στην είσοδο της πολυκατοικίας και αναλυτική κατάσταση καταμερισμού εξόδων για όλους τους ενοίκους Σε περιπτώσεις που κάποιοι από τους ενοίκους διαφωνούν με την ανάρτηση των κοινοχρήστων στην είσοδο της πολυκατοικίας για λόγους προσβολής και έκθεσης προσωπικών δεδομένων η εταιρία μας προτίθεται να αποστείλει τον νόμο 2472/1997 και άρθρο (5) που προβλέπει την υποχρεωτική ανάρτηση όλων των νόμιμων παραστατικών.

Εκτός από την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας, σας προσφέρουμε αξεπέραστα χαμηλές τιμές και πολύ φθηνά πακέτα που περιλαμβάνουν εκτός από την έκδοση κοιχοχρήστων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.
Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google