Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Καθαρισμοί κτιρίων

Χρόνια τώρα η εταιρία μας πρωτοπορεί στον τομέα της διαχείρισης και συντήρησης κτιρίων. Από την έκδοση κοινοχρήστων, τη συντήρηση ανελκυστήρα, τη συντήρηση του λέβητα, τα προγράμματα υπολογισμού κοινοχρήστων, την διανομή πετρελαίου, τις αποφράξεις και τις εκκενώσεις βόθρων μέχρι και τον καθαρισμό κτιρίων, την απολύμανση και την απεντόμωση τους, σας παρέχουμε πρώτης ποιότητας υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρίας μας δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Αθήνας όπως στο Αιγάλεω, στο Παγκράτι, στου Ζωγράφου, στη Κυψέλη, στα Πατήσια, στο Κολωνό, στους Αμπελόκηπους, στο Κολωνάκι, στη Καλλιθέα, στο Περιστέρι, στο Γαλάτσι, στο Μαρούσι, στο Βύρωνα, στην Ηλιούπολη, στο Νέο Κόσμο, στη Πετρούπολη στο Γκύζη, στο Πειραιά, στο Μεταξουργείο κ.α.

Προτεραιότητα μας είναι το άψογο service και η διασφάλιση της δημόσιας υγιεινής και καθαριότητας. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τα πλέον ασφαλή σκευάσματα για τον καθαρισμό κτιρίων και πολυκατοικιών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους που διαθέτουν όπως εισόδους, σκαλιά, διάδρομοι, ακάλυπτοι χώροι, ασανσέρ αλλά και το φρεάτιο του, πυλωτές και γκαράζ, ταράτσες, αντλιοστάσιο, λεβητοστάσιο και όλα τα σκαλοπάτια που οδηγούν από το υπόγειο μέχρι την ταράτσα.

Το απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού διαθέτει άρτιο εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για να ανταπεξέρχεται στον καθαρισμό όλων των κτιρίων. Οι έμπειρες καθαρίστριες και καθαριστές που διαθέτουμε σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού στην Αθήνα αλλά και τιμές κόστους. Σεβόμενοι το περιβάλλον και τους ενοίκους των κτιρίων, ειδικότερα στο καθαρισμό της σκάλας και των τζαμιών χρησιμοποιούμε καθαριστικά και καθαρτικά απόλυτα ασφαλή για παιδία και ηλικιωμένους.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουμε συνάδουν απόλυτα με τους κανόνες τις εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίες και καλύπτουν όλους τους χώρους της πολυκατοικίας. Το συνεργείο καθαρισμού μας στην Αθήνα ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο της καθαριότητας γι’ αυτό και είναι σε θέση να προσφέρει εκτός από υπηρεσίες καθαρισμού και υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο με τα πιο ασφαλή και οικολογικά σκευάσματα.

Ειδικά σε πολυσύχναστους χώρους είναι αναγκαίος ο τακτικός καθαρισμός τους για την διατήρηση της σωστής υγιεινής. Έτσι η εταιρίας μας και τα συνεργεία καθαρισμού προσφέρουν άψογο service σε όλες τις εργασίες τους, ενώ προσφέρουμε τιμές κόστους ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής που αφορούν όλους τους χώρους μιας πολυκατοικίας. Η μη τήρηση αυτών των συνθηκών έχει ως συνέπεια να βρωμίζουν και τα διαμερίσματα.

Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια που συνεργαζόμαστε, τα γραφεία, τα ξενοδοχεία, οι εταιρίες και οι χώροι εστίασης όπως εστιατόρια. Ειδικά στους επαγγελματικούς χώρους οι απαιτήσεις για τις υπηρεσίες καθαρισμού είναι πολύ υψηλές, όπως για τον καθαρισμό τζαμιών, τζαμαριών και μεγάλων γυάλινων επιφανειών. Βέβαια με τα σωστά εργαλεία και το καλύτερο συνεργείο καθαρισμού έχουμε ανέλθει στη πρώτη δύναμη στην Αθήνα όσον αφορά τους καθαρισμούς.