Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Βουλιαγμένη - Διαχείριση κτιρίων

Όλο και περισσότεροι διαχειριστές πολυκατοικιών στη Βουλιαγμένη αναζητούν τις υπηρεσίες μιας εταιρείας έκδοσης κοινοχρήστων η οποία θα αναλάβει με μικρό κόστος τη διαχείριση ολόκληρης της πολυκατοικίας. Αν θέλετε και εσείς να ξενοιάσετε από τον μπελά των κοινοχρήστων στην πολυκατοικίας σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο διαχειριστής αναλαμβάνει ολοένα και περισσότερες αρμοδιότητες ενώ παράλληλα έχει να κάνει πολύπλοκους υπολογισμούς και να διαχειρίζεται πολλές φορές μεγάλα χρηματικά ποσά. Για τους λόγους αυτούς όλο και λιγότερα άτομα στη Βουλιαγμένη ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη θέση του διαχειριστή μιας πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να είναι πολλές πολυκατοικίες που δεν βρίσκουν κάποιον να πληρώσει τη θέση αυτή.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων στη Βουλιαγμένη

Η εταιρεία μας με πολυετή δραστηριοποίηση στον τομέα της έκδοσης κοινοχρήστων αλλά και της διαχείρισης κτιρίων αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζεται μια πολυκατοικία να για λειτουργήσει σωστά και χωρίς προβλήματα στην Βουλιαγμένη. Με μικρό κόστος απαλλάσσουμε τον διαχειριστή από πολλές ευθύνες οι οποίες συνοδεύουν το ρόλο του παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και στοχεύοντας στη μακροχρόνια συνεργασία με την πολυκατοικία σας στη Βουλιαγμένη.

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες σε μια πολυκατοικία στη Βουλιαγμένη σε οικονομικές τιμές ώστε να σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Έτσι εκτός από τις “κλασσικές” παροχές θα βρείτε και κάποιες πιο εξειδικευμένες.

  Οι κυριότερες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

 • υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων οικονομικά
 • έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού σε οικοδομές στη Βουλιαγμένη
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών
 • συντήρηση ανελκυστήρα
 • εργασίες απόφραξης αποχέτευσης φθηνά
 • διανομή πετρελαίου σε πολυκατοικίες στη Βουλιαγμένη
 • συντήρηση και καθαρισμός δεξαμενών και λέβητα πετρελαίου θέρμανσης
 • εργασίες ελαιοχρωματισμού και ανακαίνισης κτιρίου
 • συντήρηση και κατασκευή κήπων
 • συντήρηση ηλεκτρικού δικτύου
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων
 • συντήρηση δικτύου αποχέτευσης φθηνά
 • Έκδοση κοινοχρήστων στη Βουλιαγμένη

  Μια από τις πιο σημαντικές και πολύπλοκες “δουλειές” που έχει να κάνει ο διαχειριστής είναι να υπολογίσει τα κοινόχρηστα, των οποίων την κατανομή μετά πρέπει να κάνει σε κάθε διαμέρισμα. Για να βρει ο διαχειριστής στη Βουλιαγμένη το ποσό των κοινοχρήστων που αναλογεί σε κάθε διαμέρισμα χρησιμοποιεί ειδικούς συντελεστές, τα λεγόμενα χιλιοστά, και βάση αυτών κατανέμει τα έξοδα για το κοινόχρηστο ρεύμα, τη θέρμανση, την καθαριότητα, το ασανσέρ και οποιοδήποτε άλλο έξοδο υπάρχει. Σε περίπτωση όμως που υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα θα πρέπει και αυτά να κατανεμηθούν ανάλογα. Τέλος κάποια από τα κοινόχρηστα έξοδα τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης και κάποια άλλα ο ενοικιαστής.

  Από τα παραπάνω είναι φανερό πως ο υπολογισμός των κοινοχρήστων χρειάζεται πολύ προσοχή ώστε να μη γίνει κανένα λάθος. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό λογισμικό έκδοσης κοινοχρήστων στο οποίο δεν παρεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας εξαλείφοντας την πιθανότητα έτσι να γίνει κάποιο λάθος. Η εταιρεία μας για τις πολυκατοικίες στη Βουλιαγμένη εκδίδει συνολικό πίνακα κοινοχρήστων, ατομικό ειδοποιητήριο καθώς και απόδειξη και όλα αυτά σε χαμηλή τιμή.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google