Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Νέα Σμύρνη - Διαχείριση κτιρίων

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης έρχεται να αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης πολυκατοικιών και της έκδοσης των κοινοχρήστων σε πολύ χαμηλές τιμές. Εξυπηρετούμε όλη την περιοχή της Ν. Σμύρνης και τις γειτονιές της Φάρος, Άλσος, Αγία Φωτεινή, Χρυσάκη, Αγία Παρασκευή, Λουτρά, Άνω Νέα Σμύρνη και Μυτιληναίικα. Εκτός από την έκδοση κοινοχρήστων σας απαλλάσσουμε και από άλλα προβλήματα που συνδέονται με την διαχείριση ενός κτιρίου, ενός μεγάρου γραφείων ή ενός εμπορικού κέντρου. Έτσι για παράδειγμα κάθε χρόνο ψάχνουμε και βρίσκουμε τις χαμηλότερες τιμές πετρελαίου της αγοράς και αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό της πολυκατοικίας σας. Ακόμα για πολλούς διαχειριστές αποτελεί πονοκέφαλο η περιποίηση εξωτερικών χώρων, κήπων ή πιλοτών και εδώ μπορεί να σας βοηθήσει η εταιρεία μας με το ειδικό συνεργείο που διαθέτει για την περιποίηση κήπων. Το νομικό μας τμήμα είναι πάντα κοντά σας για να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με τον πλέον νόμιμο τρόπο. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και διαβάστε αναλυτικά για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων που προσφέρουμε και σίγουρα θα βρείτε κάτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ακόμα για όσους επιλέξουν έναν συνδυασμό υπηρεσιών υπάρχουν ειδικά οικονομικά πακέτα προσφορών. Συνεργαστείτε μαζί μας για να έχετε άμεση, γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες κοινοχρήστων

Η έκδοση κοινοχρήστων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί προσεκτικούς υπολογισμούς ώστε να μην γίνουν λάθη. Η εταιρεία μας έχει στην κατοχή της το πιο αξιόπιστο και σύγχρονο πρόγραμμα το οποίο δεν αφήνει καμία πιθανότητα για σφάλματα στον υπολογισμό και τον καταμερισμό των δαπανών μεταξύ των διαμερισμάτων. Το σύστημά μας είναι αδιάβλητο και έχει την πιστοποίηση ISO. Από την εταιρεία μας εκδίδεται πίνακας κοινοχρήστων για ανάρτηση στην πολυκατοικία ο οποίος περιέχει τα χιλιοστά συμμετοχής ανά κατηγορία και τις συνολικές δαπάνες. Σε κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή διαμερίσματος παραδίδονται ειδοποιητήρια πληρωμής κοινοχρήστων στα οποία αναγράφονται οι συνολικές δαπάνες, το ποσό συμμετοχής ανά κατηγορία και τα χιλιοστά συμμετοχής. Τέλος μετά την αποπληρωμή των κοινοχρήστων παραδίδεται απόδειξη πληρωμής. Για να ξεκινήσουμε το μόνο που χρειαζόμαστε είναι οι πίνακες που αφορούν τη θέρμανση και το ποσοστό συνιδιοκτησίας. Αυτούς είτε μας τους παραδίδεται εσείς είτε για να σας διευκολύνουμε ερχόμαστε εμείς να τους συλλέξουμε. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλα αυτά γίνονται με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  Για την περιοχή της Ν. Σμύρνης αναλαμβάνουμε την έκδοση κοινοχρήστων καθώς και όποια άλλη υπηρεσία σχετίζεται με τη διαχείριση ενός κτιρίου, όπως:

 • αποφράξεις και συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος σε πολυκατοικίες στη Ν. Σμύρνη
 • αναγόμωση πυροσβεστήρων σε κτίρια στη Ν. Σμύρνη
 • καθαρισμός και συντήρηση δεξαμενών πετρελαίου στη Νέα Σμύρνη
 • απεντομώσεις και απολυμάνσεις πολυκατοικιών και κτιρίων στη Ν. Σμύρνη
 • καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείων στη Ν. Σμύρνη
 • κατασκευή και συντήρηση κήπου στη Νέα Σμύρνη
 • επίβλεψη ταρατσών, πιλοτών και υπογείων σε πολυκατοικίες στη Νέα Σμύρνη
 • παροχή συμβουλών σε διαχειριστές πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη
 • συντήρηση του ηλεκτρικού δικτύου πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη
 • συντήρηση δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια στη Νέα Σμύρνη
 • υπολογισμός και έκδοση κοινοχρήστων σε πολυκατοικίες και γραφεία στη Νέα Σμύρνη
 • συντήρηση ανελκυστήρα στη Ν. Σμύρνη
 • επίβλεψη της εύρυθμης λειτουργίας της θέρμανσης στη Νέα Σμύρνη
 • διανομή και τροφοδοσία πετρελαίου σε οικοδομές στη Νέα Σμύρνη
 • παρακολούθηση και συντήρηση υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων στη Ν. Σμύρνη
 • συντήρηση και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και πολυκατοικιών στη Ν. Σμύρνη

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής για διαφάνεια, ταχύτητα και εγκυρότητα καθιστούν απαραίτητη την πρόσληψη της εταιρείας μας για την έκδοση των κοινοχρήστων αλλά και τη διαχείριση της πολυκατοικίας. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας, η γρήγορη και άψογη εξυπηρέτησή μας έχουν χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές απαιτήσεις για φθηνές και ποιοτικές υπηρεσίες έχοντας στη διάθεσή σας μια πληθώρα πακέτων προσφορών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας από την έκδοση κοινοχρήστων μέχρι την καθαριότητα και την ανακαίνιση του κτιρίου. Όλες μας οι εργασίες γίνονται με διαφάνεια και είμαστε έτοιμοι να σας το αποδείξουμε οποιαδήποτε στιγμή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού όπου θα συζητήσουμε για την διαχείριση της πολυκατοικίας σας στη Νέα Σμύρνη.

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google