Διαχείριση κοινοχρήστων και έκδοση

Καθαρισμός φρεατίων

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες πολυκατοικίες αλλά και μονοκατοικίες σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και ολόκληρη την Αττική είναι το βούλωμα των φρεατίων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν λύματα αλλά και όμβρια ύδατα και να πλημμυρίζουν υπόγεια και κοινόχρηστοι χώροι. Η εταιρεία μας με ταχύτητα, αμεσότητα και σεβασμό προς τον πελάτη προσφέρει τις υπηρεσίες της στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Το κόστος της υπηρεσίας μας ο διαχειριστής το βάζει στα κοινόχρηστα έξοδα της πολυκατοικίας.

Τα φρεάτια των αποχετεύσεων συνδέονται με το αποχετευτικό δίκτυο με σκοπό να απομακρύνουν όλα τα λύματα. Παρότι στα περισσότερα φρεάτια βάζουμε σχάρες συχνά βλέπουμε πολλά να χρειάζονται ξεβούλωμα. Είναι λοιπόν καλό να γίνεται καθαρισμός των φρεατίων από εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να αποφύγουμε την απόφραξη σε μελλοντικό χρόνο. Συνήθως ο καθαρισμός του φρεατίου συνοδεύεται και από απολύμανση ώστε να σκοτωθούν όλα τα επιβλαβή για την υγεία μικρόβια και βακτήρια που μπορεί να έχουν αναπτυχθεί στα βρωμόνερα.

Ακόμα κάθε χρόνο μετά την περίοδο των βροχοπτώσεων τα φρεάτια που βρίσκονται σε αυλές, πεζοδρόμια, προαύλια και άλλους κοινόχρηστους χώρους μαζεύουν ένα σωρό φερτά υλικά τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα το φράξιμό τους. Ο καθαρισμός τους κρίνεται απαραίτητος για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο υπόγειο αλλά και στην οικοδομή γενικότερα. Με ένα τηλεφώνημα του διαχειριστή ή του ιδιοκτήτη ερχόμαστε στην οικοδομή σας και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τις αγοράς καθαρίζουμε οτιδήποτε μπορεί να φράξει την αποχετευτικό δίκτυο. Χώματα, άμμος, σκουπίδια αλλά ακόμα και κλαδιά είναι αυτά που συνήθως δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων αλλά και το πιο καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Διαθέτουμε ιδιαίτερα δυνατά πιεστικά μηχανήματα για να απομακρύνουμε με υδροβολή όλα τα υλικά που μπορεί να παρεμποδίζουν τη σωστή απορροή του νερού της βροχής αλλά και άλλων λυμάτων. Οι ειδικές ατσαλίνες που διαθέτουμε μεγάλο μήκος και μπορεί να φτάσουν σε οπουδήποτε σημείο της αποχέτευσης.

Για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του φρεατίου σας αλλά και για να μην έχετε προβλήματα στο κτίριό σας και στα διαμερίσματα σε Αττική, Πειραιά και Αθήνα δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για να σας κάνουμε μια προσφορά για τον καθαρισμό του φρεατίου σας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνεται τακτική συντήρηση και καθαρισμός της αποχέτευσης με τα κατάλληλα εργαλεία από τους κατάλληλους επαγγελματίες. Το κόστος της υπηρεσίας είναι μικρό και ο διαχειριστής το παιρνάει στα έξοδα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα στο κάθε διαμέρισμα να αναλογεί πολύ μικρό ποσοστό.

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Ο ιστοχώρος Koinoxrista.info χρησιμοποιεί cookies που εξυπηρετούν την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων και την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών μας. Για να συνεχίσετε την πλοήγησή σας αποδέχεστε παράλληλα και τη χρήση των cookies. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Learn more from Google